.

Dalila Dragojević ima novog bogatog momka, u problemu je jer je roditelji novog dečka ne prihvataju!

„DEČKO SE BAVI OZBILJNIM POSLOVIMA“ Dalila progovorila o novom momku, spomenula mu i RODITELJE

Dalila Dragojević, bivša zadrugarka, od kako je izašla iz pete sezone, gde je osvojila visoko drugo mesto, maksimalno uživa u svom životu, ali i svojoj slobodi.
Dalila Dragojević Foto: Z. Ilić / RingierDalila Dragojević

Danas je kao bomba odjeknula vest kako je Dalila imala problema prilikom upoznavanja sa porodicom novog partnera, te da nisu želeli da čuju za nju zbog svega što su gledali u „Zadruzi“.
Dalila Dragojević Foto: screenshot Dalila Dragojević

– Moram da napomenem da su svi navodi lažni. Mi nismo u zvaničnoj vezi, samo nam je lepo trenutno – objasnila je na početku njihovo zbližavanje.

PREPORUKA:   Slobodan Sloba Radovanović na Instagramu napravio pometnju šovinističkom objavom, muškarci se složili sa njim!

– Nismo ni došli do tog koraka upoznavanja roditelja… Dečko nije iz sveta rijalitija, bavi se ozbiljnim poslovima i ne želi da se eksponira javnosti – kratko i jasno istakla je Dalila za „Pink“.
Dalilina objava Foto: screenshotDalilina objava

Podetimo, mediji su preneli da su se roditelji Dalilonog novog dečka protivili da započene vezu sa starletom.

– U početku porodica Dalilinog dečka nije želela ni da je upozna. Govorili su da je sramno ono što je radila u „Zadruzi“, i da ako je prevarila muža, što ne bi i dečka. Ipak, sada nakon njihovog zajedničkog letovanja, malo su popustili, pa su upoznali Dalilu i odmah su joj rekli da im je preko ekrana delovala iritantnije. Dragojevićka im je rekla da se kaje zbog nekih svojih postupaka i da ne bi volela da o njoj kroje mišljenje na osnovu učestvovanja u rijalitiju, te ih je zamolila da joj pruže šansu da je upoznaju. Oni su pristali, pa ćemo videti kako će dalje teći njihov odnos – rekao je izvor.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!