.

Dalila Dragojević NAJAVA ulaska u rijaliti ELITA Zadruga 7

DALILA NAJAVILA DOLAZAK U ELITU Produkcija spremila posebno iznenađenje za zadrugare: Evo kad se Dragojevićka vraća na „mesto zločina“

Kako je najavila produkcija „Zadruge 7 – Elite“, u četvrtak sa početkom od 22 časova biće rezervisano za prvu „Elitoviziju“ u ovoj sezoni rijalitija
Dalila Dragojević Foto: Zoran Ilić, screenshot/Zadruga Official / RingierDalila Dragojević

Dalila Dragojević je baš na toj sceni bila sa bivšim suprugom Dejanom, a sada su mnogi fanovi pomislili da se vraća na „mesto zločina“.
Dalila Dragojević

Foto: Oliver Bunić / Ringier

Dalila Dragojević

Naime, kako je kratko saopšteno na društvenoj mreži Instagram, „Elitovizija“ će se održati u četvrtak, te se očekuje da će učesnici ove sezone rijalitija napraviti pravi šou i prirediti pravu poslasticu za sve gledaoce Pink televizije.

PREPORUKA:   Nepristojna ponuda za Lunu Đogani, 50000 evra za ulazak u Elitu!

Međutim, to nije sve. Nova voditeljka i bivša zadrugarka, Dalila Dragojević, sve je bacila u rebus novom objavom na Instagramu.
Dalilina objava

Foto: dalila_dragojevic_official / Instagram

Dalilina objava

Ona je pitala sve fanove da li su spremni za „Elitoviziju“, zbog čega su mnogi posumnjali da će upravo ona voditi ovu manifestaciju, a ono što svi jedva čekaju da vide, jeste kako će reagovati zadrugari kada je budu ugledali, kao i kakve će biti reakcije fanova, kada se pojavi.

Izvor za „Blic“ je, podsetimo, otkrio da se Dragojevićka vraća na male ekrane kada je reč o rijalitiju, ali da će ovog puta biti van zidina velelepnog imanja.
Dalila

Foto: Zoran Ilić / Ringier

PREPORUKA:   Nije bilo izbacivanja, prekinuta emisija IZBACIVANJE ELITA, razlog je saopštila voditeljka (SNIMAK)

Dalila

– Dalila je potpisala ugovor na Red televiziji i ponovo postaje voditeljka. Ona je uveliko potpisala ugovor i emisija koju će voditi startuje za desetak dana – rekao je nedavno izvor za „Blic“ blizak Dalili, koji nam dalje otkriva kakvog formata će biti njena emisija.

– „Zadruga 7 – elite“ kreće sa emitovanjem 3. septembra, a Dalila će se u svojoj emisiji baviti aktuelnim temama iz pomenutog rijalitija. Ona je već bila učesnica, tako da će se sigurno snaći odlučno – završava izvor za „Blic“.

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Dalila Dragojević NAJAVA ulaska u rijaliti ELITA Zadruga 7”

  1. […] je održana prva Elitovizija koja je prošla bez Jovane Tomić Matore, ali je zato njena lepša polovina Anita Stanojlović […]

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!