.

Otkriveno kada će Dalila ući u Zadrugu 7 Elita

DALILA ĆE BITI UČESNIK ZADRUGE 7 Otkriven tačan datum njenog ulaska u Elitu!

– Rijaliti počinje na dan mog rođenja- otkrila je Dalila
Dalila Dragojević

Foto: Printscreen/Instagram

Dalila Dragojević u poslednje vreme sve češće drži „lajvove“ sa Zvezdanom Slavnićem. Iako je sa Slavnićem poručila pratiocima da ne postavljaju pitanja o rijalitiju, njih dvoje su otvoreno porazgovarali o ulasku u „Elitu“.

Kako je Dragojevićka istakla, rijaliti počinje baš na njen rođendan.- Ne znam šta da te pitam. Eto, da li ulaziš u rijaliti? – pitala ga je Dalila.

PREPORUKA:   Supruga Lepog Miće se nigdene pojavljuje a sa njim ima sklopljen dogovor!

 – Onda i ja moram tebe – smejao se Zvezdan.

– Ja za sad ne ulazim – rekla je ona.

– A, za sad – dodao je Slavnić.

– Rijaliti počinje na dan mog rođenja! – otkrila je Dalila.

Dalila je sa svojim tadašnjim suprugom Dejanom Dragojevićem učestovovala u „Zadruzi 3“, odakle su bili diskvalifikovani nakon samoinicijativnog napuštanja imanja. Više sreće našli su u petoj sezoni ovog rijalitija, kad je Dejan osvojio prvo mesto, dok je Dragojevićka bila drugoplasirana.

Podsetimo, već se uveliko se šuška o ulasku Dalile Dragojević u „Elitu“, koju su fanovi „uhvatili“ ispred privatne klinike na Novom Beogradu, gde su se održavali sistematski pregledi za nove takmičare. Kako je Pink najavio, „Elita“ počinje 3. sepmtebra u 21 čas. Pink je zvanično potvrdio da u „Elitu“ ulaze Milena Kačavenda, Marko Đedović, Mensur Ajdarpašić i Slobodan Josipović, dok je Republika juče ekskluzivno otkrila da u novi rijaliti stiže i pevačica Mina Kostić.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!