.

Lazar Čolić Zola potpisao ugovor za ulazak u Zadrugu 7 Elita

ZOLA JE NOVI UČESNIK ELITE Bivši zadrugar stigao na potpisivanje ugovora za Zadrugu 7

Zola viđen ispred zgrade Pinka
ZOLA JE NOVI UČESNIK ELITE Bivši zadrugar stigao na potpisivanje ugovora za Zadrugu 7

Foto: Printscreen/PrintScreen YouTube/Zadruga Official

Budući takmičari rijalitija „Elita“ danas u zgradi televizije Pink na Dedinju potpisuju ugovore za sedmu sezonu popularnog rijalitija, a potencijalni učesnici stižu na pregovore.

Bivši zadrugar Lazar Čolić Zola, koja je preksinoć gostovao u emisiji „Narod pita“, stigao je na potpisivanje ugovora. Zola nije bio raspoložen za izjave, već je samo prošao i ušao u zgradu. Zola se pre dva dana oglasio i progovorio o svom odnosu sa Miljanom Kulić, te priznao da je ponovo zaljubljen.

– Žao mi je šta sam sve prošao sa tom osobom, kakvog idiotizma i budalizma na kraju krajeva, izblamirali se, a niti je ona dobila šta od toga, a ja tek. Naravno da me je sramota takvih stvari. Reaelno, glupo je reći da se kajem, nisam lik koji se kaje u svom životu. Sve što sam radio osećao sam da tako treba i uživao sam u tim situacijama. Odnos kao odnos je realno bio bolestan i blam me je tog odnosa. Je*e mi se šta će ko pričati o meni, za dobrim konjem se diže prašina – istakao je Zola.

PREPORUKA:   Asmin Durdžić prozvao stanijuj uz sliku njene džukele!

Foto: Youtube/Printscreen

Zola se osvrnuo i na optužbe Nenada Macanovića Bebica na račun porodice Kulić, te priznao da je ponovo zaljubljen.

– Ja sam sve unapred rekao i da će da ih nasamari, ali nisu oni drugačije ni zaslužili. Nema koga ni one nisu nasamarile. To su jedni ološi, koji su spremni da izdaju svakoga. Znaš kakve poruke dobijam, ljudi me baš podržavaju što se tiče ovih stvari. Evo šta mi je stiglo malo pre: „Večeras je tvoja noć! Međutim, Bebica je izvršio viši cilj, ali ti pomogao da dokažeš da si najinteligentniji učesnik rijalitija. Sve što si govorio o Mariji i tom malom kepecu se obistinilo. Nadam se da će Kulići priznati koliki si ti gospodin“. Zaljubio sam se sada, nije iz javnog sveta – otkrio je Čolić za Pink tada.

PREPORUKA:   HIT snimak Miljane Kulić dok je Zola uči Nemački jezik! (SNIMAK)

Početak „Elite“ najavljen je za 3. septembar u 21 čas, a snimak Zolinog ulaska u zgradu Pinka možete videti u nastavku ovog teksta.

Republika

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!