.

Slađana Petrušić lažirala svoju smrt a sada ulazi u Zadrugu 7 da pobedi, nema honorar!

VODITELJKA LAŽIRALA SOPSTVENU SMRT, PA NAJAVILA ULAZAK U „ELITU“ Slađa Petrušić ulazi bez honorara: „Zanima me samo prvo mesto“

Rijaliti program „Zadruga 7 Elita“ zvanično počinje 3. septembra, a među učesnicima će se naći i bivša učesnica rijaliti programa „Parovi“, Slađa Petrušić.
Slađana Petrušić Foto: Dejan Briza / RingierSlađana Petrušić

U aprilu ove godine u medijima je odjeknula vest o smrti voditeljke Slađane Petrušić, a Milomir Marić je za „Blic“ rekao da je ona sve to izmislila, što je i sama na kraju potvrdila.
Slađana Petrušić

Foto: Dejan Briza / RingierSlađana Petrušić

PREPORUKA:   Marija Kulić kolabirala, hitno prevežena u urgentni centar u Nišu!

Slađa je sada sa pratiocima na Instagramu sada podelila da ulazi u „Elitu“ i da nema honorar, te da igra na sve ili ništa, ali i da se nada isključivo pobedi.

– Ulazim u „Elitu”, budite mi podrška kao nekad. Ulazim bez honorara. Zanima me samo prvo mesto – ili pobeda ili izlazim sa nulom. Narod odlučuje – napisala je Slađa u okviru svojih Instagram storija.
Slađana Petrušić

Foto: Dejan Briza / RingierSlađana Petrušić

Da podsetimo, pored već poznatih imena o kojima smo pisali, a koji su potvrdili svoje učešće, Milene Kačavende, Marka Đedović i Mensura Ajdarpašića, u “Elitu“ će ući i bivši političar i rijaliti učesnik Aleksandar Požgaj, ali i Sofija Una.

PREPORUKA:   Silikonska Starleta Tijana Maksimović - Tijana Ajfon pokazala hiljade evra zaradjenih za skidanje na Onlyfensu!

Sofija Una Manić ima 33 godine i dolazi iz Beograda, po zanimanju je diplomirani ekonomista, a bavi se porodičnim biznisom.

Sofija Una je dva puta razvedena, a sa bivšim supruzima je u fenomenalnim odnosima.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!