.

Dalila nakon Zadruge 5 postaje TV voditeljka

DALILA PROGOVORILA O POSLU VODITELJKE I PAPIRIMA ZA RAZVOD „Ne znam gde su dokumenta završila! Sad ne osuđujem baš nikoga“ (VIDEO)

Dalila Dragojević osvojila je drugo mesto, a sad je pred našim kamerama progovorila o papirima za razvod od Dejana, kao i poslu voditeljke, o čemu se podosta pričalo prethodnih meseci.

Dalila

PREPORUKA:   Janjuš i Uroš ugovaraju grupnjak sa Aneli, Stanić sumnja da Mensur gaji simpatije prema njemu (SNIMAK)

– Da, mi smo se zvanično razveli. Nismo se sigurno razveli zbog rijalitija. Moji papiri su iznešeni odavde, nisam ih ja nigde zaturila. Gde su završili papiri, to ne znam. Sa ocem sam pričala, da, bilo je pola 7 ujutru kad sam mu čula glas. Srećan je što sam živa i zdrava, rekao je da sam ja njegovo dete. Nisam se videla na 2. mestu, mislila sam nema šanse… Mene su podržale žene koje su jako hrabre, svoje, i kad ide, i kad ne ide. To je moja ciljna grupa – kazala nam je Dalila Dragojević.

Dalila Dragojević– Nije lako živeti sa svima njima toliko dugo. Sve je to jako čudno, neću da se vadim na zatvoreni prostor… Svašta sam ja nekad osuđivala, a sad ne osuđujem ništa. Kažete da ću biti voditeljka? Otkud vi znate na kojoj TV? E, videćete… Sve će da se vidi – dodala je Dalila pred našim kamerama.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!