.

Dalila varala Dejana Dragojevića sa Filipom Carom, desilo se samo jednom!

IZLANUO SE NAJVEĆI ZAVODNIK U ZADRUZI! Filip Car priznao šta je s Aleksandrom radio Dejanu iza leđa – „SAMO JEDNOM“

Filip Car je ipak odlučio da ne bude s Aleksandrom Nikolić, bivšom devojkom Dejana Dragojevića, ali… Neke stvari je tek sad priznao.

 Filip Car se video s Aleksandrom dok je bila s Dejanom Izvor: YouTube/Zadruga Official

Filip Car je napravio pravu pometnju otkako je ušao u Zadrugu, a od tada važi za jednog od najvećih zavodnika u rijalitiju i odmah je uspeo da obrlati bivšu devojku Maju Marinković, zbog koje je rastužio drugu bivšu – Aleksandru Nikolić.

Španskoj seriji nema kraja, pa je Filip osim ovih devojaka bio slaba tačka i Milici Veselinović, ali ni od toga nema ništa, jer je Maja u fokusu njegove pažnje. U razgovoru sa Marijom Kulić otkrio je da se video sa Aleksandrom van rijalitija, a mnogi misle da se to dogodilo dok je ona bila u vezi sa Dejanom Dragojevićem kojeg je, podsetimo, ostavila zbog njega.

„Mene niko od njih ne zanima Marija. Ovo, Milica i to, mene niko od njih ne zanima. Doći će jul, ja ću otići kući. Ja to kažem pošteno, nemojte cure da očekujete nešto, niti ćete biti sa mnom u vezi, niti ću vas odvesti kući„, izjavio je, a Marija ga je pitala: „Znaš po čemu sam ja zaključila da ti je ona najmilija? Kad se završi rijaliti, svako ode svojoj kući. Ti se ne viđaš sa Aleks, a s njom (Majom) se vidiš povremeno“.

PREPORUKA:   Bebica raskinuo sa Miljanom Kulić tako što je pljunuo pa preskočio ogradu u želji da pobegne iz zatvora Zadruge! (SNIMAK)

Video sam se i sa Aleks. Jednom„, priznao je Filip, na Marijino čuđenje: „S njom (Majom) si bio i spolja u vezi. Maja može da bude dobra“.

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!