.

Ivan Marinković javno poikušao da ponizi baku njegovog deteta Mariju Kulić

„ODVALILA SE OD VINA, IZGLEDALA JE KAO RAZUZDANA KLINKA“: Ivan Marinković stavio Mariju Kulić na stub srama, pokušao da je ponizi pred svima zbog OVOG

Marija Kulić izabrana je za ovonedeljnog vođu u „Zadruzi“, a zadrugari su za crnim stolom komentarisali njenu podelu budžeta.

Marija Kulić i Ivan Marinković Foto: Petar Marković, Aleksandar Dimitrijević / RingierMarija Kulić i Ivan Marinković

– Marija se nije libila, ali postojale su sitnice koje su mi zaparale ušli. Marije je svakom našla manu, osim Bebici. Ona je mogla da mu nađe neku manu, a digla ga je u visine. Ivana je degradila, a mislim da je htela da napravi novi konflikt sa Ivanom. Mislim da je Ivan pokazao da ima interesoanje za svoje dete. Zola je trebao ili da dobije najmanji jer ga ne podnosi ili najveći jer je rekla da se vodi time ko je izašao Miljani u susret. Imala je dvostruke aršine kad je rekla Adamu da se ne ponižava u ljubavi sa Tamaris, a onda je to trebala da kaće i Bebici jer on voli Miljanu, a ona njega ne. Mislim da je spustila loptu sa Zoricom Marković i da nema lepo mišljenje, isto kao i o Sanji Grujić – počeo je Nenad Neca Lazić.
Ivan Marinković Foto: screenshotIvan Marinković

PREPORUKA:   Pevačica Indira Aradinović Indi nakon tuče sa rođenom sestrom pevačicom pred kamerama, pravi rijaliti sa tučama sa sestrom!!!

– Malo razmislite zbog čega je danas Marija promenila ploču o devojkama za koje je govorila da su degutantne. Za srpsku Novu godinu se odvalila od vina, digla se i došla da đuska kao klinka. Mi smo padali od smeha, izgledalo je kao da ne kažem šta. Sad je svesna kad se probudila. Džehva je žena institucija koja pokazuje kako žena i majka treba da se ponaša, a pritom je i majka učesnice. Verovatno je svesna kako je izgledala kao razuzdana klinka – umešao se Ivan Marinković.

– Ja imam odgovor, Žanu i mene je pohvalila jer je rekla Zorici: „Zbog moje Miljane ću da pohvalim nekog i za koga ne mislim, jer mene tone košta, a mojoj Miljani to znači“ – dodala je Sanja.
Marija Kulić i Ivan Marinković Foto: Zadruga Official / screenshotMarija Kulić i Ivan Marinković

PREPORUKA:   Miojana i Zola nastupili na Zadrugoviziji, on je klečao pa se poljubili!

– Mislim da Marija zna da Miljana duboko voli Zoli i da će njoj biti loše, koliko god bila iskrena da želi dobro svojoj ćerki pokazuje da ima sebičnu majčlinski ljubav. Vodila se dvostrukim aršinama kad je Petrućiju i Palčici dala mali budžet i kad je rekla da ne treba da ima takav odnos prema svojoj devojci, ali onda je dala veliki budžet Dragiću, koji je 10 puta uradio gore stvari svojoj devojci. Za Majino ponašanje se slažem, objaktivna je, ali onda je trebala to da kaže i ćerki koja je isto radila u rijalitiju – dodao je Neca.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!