.

Darko Lazić dužan pa ružan, ulazi u Zadrugu za veliki honorar, da vrati kredite i povrati oduzeta kola

„AUTO SU MU ODUZELI, KAMATA RASTE“ Mediji tvrde da Darko Lazić ulazi u „Zadrugu“: Ovo su TAJNI DETALJI DOGOVORA sa produkcijom

Darko Lazić - krštenje sina Foto: Aleksandar Slavković / RAS Srbija

Pevač Darko Lazić navodno bi uskoro trebao da uđe u rijaliti „Zadruga“ i postane ravnopravni član sa ostalim ukućanima.

Darko Lazić Foto: Dunja Đorđević / RAS Srbija
Darko Lazić

Čelnici televizije Pink već neko vreme navodno prave dogovor sa njim pod kojim uslovima bi se on pojavio u rijalitiju, da li kao učesnik koji se bori za glavnu nagradu do jula ili gost na nekoliko meseci.

– Darko, baš kao dobar deo estrade, od marta ima finansijskih poteškoća. Pre tog perioda se lagano živelo, trošilo, kupovalo, ali se sada sve promenilo. Niko sa estrade nema siguran prihod, a rashodi rastu na sve strane – kaže navodno Darkov prijatelj i nastavlja:

PREPORUKA:   Rijaliti učesnica Sofija Una Manić trudna, čeka drugu bebu sa matorim biznismenom
Darko Lazić Foto: Nemanja Jovanović / RAS Srbija
Darko Lazić

– I ranijih godina su ga zvali u razne rijaliti formate, ali je on odbijao jer je baš lepo zarađivao na tezgama. Kažu da su mu sada oduzeli jedan automobil zbog neisplaćenih rata, plus tu je svakog meseca alimentacija za Lorenu, a da ne govorimo o troškovima za ženu i dete. Dugove koje je imao od ranije, mora da vrati, kamate rastu. Ne bio mu ja u koži. Ušteđevina koju je imao skrckala se se, pa obrni-okreni, rijaliti je trenutno najbolja ako ne i jedina opcija da se izvuče iz ove besparice u koju je upao. Mislim da će baš ta muka da ga natera da uđe. Njemu je jako bitno da se dogovori oko uslova, gde će da spava, šta će da jede, pošto je na posebnom režimu zbog smanjenja želuca, da li će imati kontakt sa porodicom… Produkcija je rešena da ga dovede u rijaliti i spremni su čak i da mu daju deo honorara unapred kako bi se rešio finansijskih problema i vratio deo dugova. Kako stvari stoje, Darko bi trebalo da se nađe u Beloj kući za mesec dana – rekao je izvor za „Svet“. Inače, na ovom linku pogledajte kako izgleda rođeni brat Darka Lazića koji se bavi pevanjem.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!