.

Luda Miljana Kulić spopadala pevača Mišela Gvozdenovića, njegova majka opisala teške muke kroz koje je prošao u borbi da se zaštiti od bolesnice!

MIŠELOVA MAJKA OTKRILA DETALJE MILJANINOG „LUDILA“: Policija ju je vozila u NIš, a ona se vraćala u Čačak brže od njih!

Ništa u vezi sa tom pričom nije smešno, kaže Hana Gvozdenović!

Izvor: ATA Images/Anotnio Ahel, Pink/Premijera Vikend Specijal, Instagram/miselgvozdenovicofficial

Majka pevača i sadašnjeg učesnika Zadruge Mišela Gvozdenovića, Hana Gvozdenović, progovorila je o tome kako je izgledala „tortura“ koju je nad njenim sinom, ali i celom porodicom, godinama vršila Miljana Kulić.

Očajnički zaljubljena u Mišela, poznato je da se Miljana zbog njega preselila u Čačak, da je tamo radila kao konobarica, a kad bi završila sa poslom, odlazila do Mišelove kuće i preskakala ogradu, zvala telefonom, bacala u dvorište lutkice i papiriće, da bi jednom ofarbala njegovu kuću u roze, kada je, ni krivo ni dužno, bilo obojeno i kuče.

PREPORUKA:   Asmin Durdžić prozvao stanijuj uz sliku njene džukele!

„Imam tri sina, Mišel je srednji, živeo je u Holandiji sa nama. Mi smo svi muzikalni, a on je pokazao talenat. Verovali ili ne, igrao se kod Šabanove majke u dvorištu, kod tetka Ilde koja više nije među nama. On ju je voleo, ona je tada rekla da se rodio mali Šaban. Šaban je video njegov talenat, bilo je priča koje nisu ostvarene, bitno je da on nosi gene“, rekla je Hana, a onda je iznela svoju istinu o Miljani u emisiji televizije Pink, „Premijera“.

„Ona je preskakala ogradu, pisala brojeve telefona na kapiji, u fontanu je bacala lutkice, krpice, kondome, svašta… To traje, nije to samo bilo pre 10 godina, već je ta tortura vršena godinama. Porodica je dosta toga pretrpela. Kvarila nam je san, život, zdravlje, to nije šala. To je bilo zvanje telefonom po 500 – 600 puta na dan. Ja sam pokušala da razgovaram i sa njom i sa Marijom. Miljana, Marija i Siniša su dolazili, deportovani su iz Čačka, to sve policija ima zavedeno. Ona se preselila i bila ovde konobarica, po ceo dan se vozala taksijem, ne znam odakle joj pare. Govorila je pogrdne reči, farbala vrata, mazala psa, lupala prozore… Ona je mene šamarala, a sada sve može da se naplati“, ispričala je vidno potresena Mišelova majka koja je otkrila čak i da je Miljanu policija vraćala za Niš, ali da se ona, nekim čudom, u Čačak vraćala još brže.

PREPORUKA:   HIT snimak Miljane Kulić dok je Zola uči Nemački jezik! (SNIMAK)

(Izvor: MONDO/Kurir.rs)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!