.

Veza Jovane Tomić Matore i Monike Horvat izazvala neodobravanje pratilaca Matore na društvenim mrežama!

NISU SREĆNI – SANJA JE JEDNA, OSTALE SU LOŠE KOPIJE! Matorini prijatelji ovako komentarišu njenu vezu sa MONIKOM HORVAT!

SANJA JE JEDNA, OSTALE SU LOŠE KOPIJE! Matorini prijatelji ovako komentarišu njenu vezu sa MONIKOM HORVAT!

Veza Jovane Tomić Matore i Monike Horvat iznenadila je sve. Naime, njih dve su se veoma zbližile u poslednjih nekoliko dana, a noćas su završile zajedno ispod pokrivača, u spavaćoj sobi, gde su bez prestanka razmenjivale nežnosti, češkale se, mazile, a pao je i po koji poljubac.

Matorini prijatelji su dali svoje mišljenje o ovoj novoj vezi u Zadruzi.

„Iskreno, nisam očekivala, zato što je ona ušla sa Žanom. Nema tu između Žane i nje neke priče, jeste da je Jovana rekla sama da joj se ona sviđa. Vreme će pokazati, mi smo tu da je kao prijatelji podržimo. Što se tiče Sanje, ne znam šta bih rekla na tu njenu izjavu, moram prvo da se čujem sa njom, pa da komentarišem“, rekla je Ana.

PREPORUKA:   U Elitu upao stranac, vanredna situacija, policija juri provalnika!

foto: Printscreen

„Koliko sam gledao nešto, nisam previše, video sam da se nešto dešava. Drago mi je ako je sa Monikine strane isto kao i sa Jovanine. Iskreno, nisam očekivao da će to da se desi sa Monikom, fokusirao sam se na Žanu, mislio sam da će tu nešto biti, ali dobro. Opet kažem, ako je Monika iskrena prema njoj, ja podržavam. Što se Sanje tiče, one su nastavile svaka svojim putem, ostale u dobrim odnosima posle svega, tako da sad šta je tu je“, rekao je Dejan, Matorin drug.

Tamara, jedna od Jovaninih najbližih drugarica, oglasila se danas na Instagramu i svojim odgovorom na pitanje „Šta kažete na novu snajku?“ nasmejala sve.

„Vidi ovako, njihova „veza“ traje 24 sata, tako da je smešno bilo šta govoriti za sada. Ne verujem da će nešto dugo ni trajati. Što se tiče te devojke, ja je ne poznajem da bih mogla nešto posebno da Jovanu posavetujem, a takođe je ni ona ne poznaje i nadam se da nije ništa ozbiljno, barem po ovome što vidim, ne deluje ozbiljno. Neka je, nek ubija vreme, verujem da će joj tako vreme brže proći. Ništa lično protiv devojke nemam. I ovo je isključivo moje lično mišljenje, možda i grešim, kao što Jovana meni ne bira partnere, tako ni ja njoj, punoletna je devojka i sama zna najbolje. I za kraj bih volela da dodaj da je ipak samo jedna Sanja, a da je sve ostalo vrlo smešan pokušaj kopije“, istakla je ona.

PREPORUKA:   Venčanje Anite i Matore je samo predstava i marketing za zaradu novca!

Kako će se ova situacija dalje razvijati i da li će Matora i Monika dokazati da su osećanja iskrena ili je u pitanju samo neka kratka varijanta, ostaje da se vidi.

foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ/Pink, Foto: Printscreen/Instagram

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!