.

David Dragojević duguje Hepiju 100000 evra, Sudi mu oduzima porodičnu kuću dok se on baškari u rijalitiju!

ANA NE ZNA ŠTA SE DEŠAVADavidu plene kuću zbog duga od 100.000 evra?! Oduzimaju mu sve što ima?!

Snajka i brat likuju?!

David Dragojević, Aleksandra Subotić

Foto: Printscreen

David Dragojević ušao je u „Zadrugu 3“ kako bi se u takmičenju pridružio svojoj verenici Ani Korać, međutim, razlog svog ulaska još uvek krije od javnosti.

Međutim, Dragojević je TV Hepi navodno dužan čak 100.000 evra zbog toga što je prekršio ugovor. David se ugovorom obavezao da neće ulaziti u druge rijalitije, ali je to prekršio kada je ušao u „Zadrugu“, tako da mu je stigla tužba po kojoj će morati da isplati pun iznos od 100.000 evra.

Ukoliko David ne bude imao para, sud će mu preko izvršitelja zapleniti sve što ima, a mogu da stave na veto i njegovu kuću u Veterniku. Ana Korać nema pojma o tome, ali su mediji već pisali da je Dragojević nju uvukao u probleme zbog svojih dugova.

Smilja Janković, Davidova rijaliti koleginica, otkrila je da je upoznata sa tužbom protiv Davida jer ju je njegova majka Biljana Dragojević zvala i molila da svedoči na sudu u Davidovu korist.

– Biljana me je zvala i zamolila me da joj učinim uslugu i da budem Davidu glavni svedok na tom suđenju. Ona je mnogo uplašena i zabrinuta jer zna da je sud nemilosrdan I da ugovori moraju da se poštuju. Zbog Biljane hoću, otići ću da mu pomognem. Ali sam i ja od njih tražila kontrauslugu, on će mi svedočiti, kao i ja njima, oko istog slučaja. E sad, da li će mu moje svedočenje pomoći da se spase tog duga od 100.000 evra koje treba da isplati, to ne znam. Ako nema keša, onda može da ostane bez svega“, rekla je Smilja.

Kako izvor navodi, Dejan i Dalila su čuli da je David u velikom problemu zbog duga, ali ne žele da se mešaju.

PREPORUKA:   Aneli Ahmić isprošena pred kamerama užoivo, ali njena majka postavila uslov!

„Dejan je samo slegao ramenima kada je čuo šta Davida čeka i da mogu da mu zaplene porodičnu kuću. Nije likovao zbog njegove muke, a Dalila je samo rekla da bog sve vidi. Pa oni su Dejana izbacili iz rođene kuće da bi David dobio plac i sada im je to došlo na naplatu. Kako su radili i kako su se ophodili prema svom rođenom sinu i bratu, tako će im se i vratiti. Samo će Ana Korać uspeti da se snađe posle svega kada otkači Davida, koji je veću problemima do guše, ali mora da krije od nje“, rekao je izvor blizak Dalili, koja se nije javila za komentar, kao i njen suprug Dejan.

David Dragojević

Foto: Screenshoot Youtube

 

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!