.

Dejan Dragojević bi se obesio da se samo jedno dogodilo sa Dalilom!

„OBESIO BIH SE DA MI SE TO DESILO SA DALILOM“ Dejan otvorio dušu, bivšu ženu nije prestao da voli preko noći: „Bog nam nije dao šta smo hteli“

Dejan Dragojević otkrio je kroz šta je prošao tokom svog učešća u „Zadruzi 5“ u kojoj je osvojio prvo mesto, a u jednom momentu dotakao se i teme o borbi za potomstvo.

Dalila i Dejan Dragojević Foto: Milan Ilić, Screenshot RTV Pink, Goran Srdanov / RAS Srbija Dalila i Dejan Dragojević

Dragojević je istakao da Dalilu nije prestao da voli preko noći, kao i da mu je minut u rijalitiju trajao kao večnost.
Dalila, Dejan Foto: screenshotDalila, Dejan

PREPORUKA:   Sandra Čaprić puštena kući posle saobraćajne nezgode i dve teške operacije

– Čuo sam komentare, kažu da sam prestao volim Dalilu preko noći, ali nije tako, tamo je meni jedan minut bio kao večnost, plus to što sam se mirio… Dok su drugi jeli i spavali, ja sam gledao u plafon, razmišljao o svemu, plakao – iskreno je za „Srbiju Danas“ rekao Dejan Dragojević, a onda se dotakao i borbe da Dalila ostane u drugom stanju:

– Pa znaš kako, nije Bog dao, hvala Bogu što nije, zbog cele ove situacije, hvala Bogu pa mi ne određujemo kada će deca doći na svet. Da ljudi mogu da ono što kažu da se to odmah desi, mislim da bi bio raspad zemlje. Hvala Bogu, mi ne odlučujemo o tome, zamisli da smo odlučili tog trenutka i da se sve ovo izdešavalo, Bože sačuvaj! Tada bih se opasao oko aviona i leteo, visio bih ovde kao primerak kako ne treba!

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!