.

Prva objava Miljane Kulić nakon operacije u Turskoj

Prvi video Miljane Kulić nakon operacije: Zadrugarka se kratko oglasila, a onda se uključila i Marija

– Doktor je fenomenalan i šali se sa njom, na engleskom, pomalo – kaže Marija

Bivša učesnica „Zadruge“, Miljana Kulić, operisala je želudac u Turskoj kako bi što pre smršala, a sada su u javnost isplivale i prve fotografije posle operacije na kojima se vidi kako Miljana sedi u holu bolnice, gde je urađena operacija.

Mnogi komentarišu da se fizički ne vidi da je imala operaciju, ali svi očekuju da skidanje kilograma počne u narednom periodu, a brzo se na Instagramu oglasila i sama Miljana, koja je poručila da se oseća dobro.

Hvala svima koji ste bili uz mene, mama će objasniti sve što se tiče operacije – napisala je ona.

PREPORUKA:   Dejan Dragojević maskiran išao u Šepak i pokupio svoje stvari, bilo je provokacija! (SNIMAK)

Marija je pre toga otkrila detalje ovog hiruškog zahvata od kojeg se Miljana još uvek oporavlja.

Sve je proteklo u najboljem redu. Hvala Bogu, dobro je. Odlično je podnela, kaže doktor. Vrlo su ljubazni i profesionalni. Srećne smo obe. Ja sam pretrnula od straha kad su je odveli kako će da podnese. Tresla sam se, drhtala, od 12 do 13.30 sati. Malo joj je bilo muka prva dva sata i malo je bolelo, ali tako mora – rekla Marija.

– To je prošlo, sada šeta u najveće i noga operisana je više ne boli, jer ceo dan joj pumpa neka mašina noge od prstiju do polovine butina protiv zgrušavanja krvi. Doktor je fenomenalan i šali se sa njom, na engleskom, pomalo. Hvala Bogu, za sada je sve super. Morala je operacija, jer znate njen karakter sto se tiče hrane. Hvala – poručila je ona za Pink.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!