.

Dejan Dragojević ostavio Dalili svu imovinu u Bosni

DALILI SAM OSTAVIO SVE ŠTO JE U BOSNI, POTPISAO SAM PAPIR ZA RAZVOD! Dejan otvoreno o podeli imovine, pa otkrio kome će dati NOVAC

DALILI SAM OSTAVIO SVE ŠTO JE U BOSNI, POTPISAO SAM PAPIR ZA RAZVOD! Dejan otvoreno o podeli imovine, pa otkrio kome će dati NOVAC

Dejan Dragojević progovorio je o tvrdnjama da će deliti nagradu sa Dalilom Dragojević, jer navodno još uvek nisu zvanično razvedeni.

– Sve što je bilo u Bosni ja sam joj ostavio. Ja sam potpisao papir, a šta se posle dešavalo ne znam, bio sam zatvoren… Proveriće se sve u narednih par dana. Kod kante sam potpisao, brak je bio kanta… (smeh) – naveo je Dejan.

PREPORUKA:   Bivša učesnica Zadruge bez dlake na jeziku pričala o Dalili i lošem zasluženom što će je pratiti celog života!
Zadruga 5, zadruga, Dalila Dragojević, Dejan Dragojević

foto: Nenad Kostić

– Deliću nagradu, al’ samo sa mojom porodicom, sa njima hoću. Imam planove za biznis, dogovaram se sa Davidom, biće u krugu porodice – dodao je.

Dejan je prokomentarisao i tvrdnje da nije pozvao devojku Aleksandru Nikolić u dom u Veternik.

– Doći će ona u Veternik, videćemo. Da l’ danas, sutra, za vikend, nekad hoće, dogovorićemo se sve – istakao je pobednik „Zadruge 5“.

PREPORUKA:   NEMORAL UŽIVO NA TV: Dva para u izolaciji u istom krevetu imali intimne trenutke, delila ih samo plišana igračka!
Aleksandra Nikolić, Dejan Dragojević
foto: Kurir/Ana Denda, Nenad Kostić

Kurir.rs/I.B/Blic

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!