.

Dejan i Dalila Dragojević dele nagradu od 50000 evra i sve ostalo, nisu razvedeni?

DELE 50.000 EVRA I KUĆU?! Dalila i Dejan nisu zvanično razvedeni, ovo niko nije očekivao

Ovo zanima apsolutno sve
DELE 50.000 EVRA I KUĆU?! Dalila i Dejan nisu zvanično razvedeni, ovo niko nije očekivao

Printscreen

Superfinalna noć pete sezone rijalitija “Zadruga“ bila je jedna od najturbulentnijih i najuzbudljivijih, budući da su se u samom finišu za nagradu od 50.000 evra borili još uvek zakoniti supružnici – Dalila i Dejan Dragojević.

Dejan je ovu trku završio kao pobednik, a sa velelepnog imanja izašao je bogatiji za 50.000 evra, dok je Dalila kao drugoplasirana osvojila montažnu PIK kuću.

Alo

Međutim, postavlja se sasvim realno pitanje – Da li Dragojevići dele vredne nagrade koje su osvojili, budući da su pred zakonom oni još uvek u bračnoj zajednici?

Naime, Dejan i Dalila još nisu zvanično razvedeni, a oni su tokom rijalitija “Zadruga 5“ u novembru mesecu samo potpisali papire za razvod. Međutim, oni se nijednom nisu sreli na sudu, te proces razvoda još nije zvanično okončan, te je upitno da li će po zakonu i nagrade koje su osvojili u rijalitiju u još uvek zvanično neokončanoj bračnoj zajednici morati da podele.

PREPORUKA:   Dejan Dragojević posle 5 godina ušao u svoju spavaću sobu!

Podsetimo, nakon što su podneli papire za razvod, u rijalitiju se mnogo polemisalo o podeli njihove zajedničke imovine nakon razvoda. Oni su tokom godina braka stekli mnogo toga zajedničkim naporima, poput kuće u mestu Gornji Šepak u Republici Srpskoj, u blizini granice sa Srbijom, a Dejan je više puta istakao da ne želi da se vrati u tu kuću, te da će život nastaviti sa svojom porodicom u Veterniku. Dragojević je istakao da bi voleo da mu se odande vrati automobil, pre nego što izađe iz rijalitija, a čini se da je Dalilu i Dejana najviše brinulo kome će pripasti njihov kućni ljubimac Tedi, kojeg su zajedno kupili tokom najveće ljubavi.

PREPORUKA:   Nasilnik Marko Osmakčić sada se predstavlja da je frajer, a nekada je izgledao kao šonja!

Alo

Tagovi
Zadruga zadruga5 zadrugar zadrugari Zadruga 5 zadrugarke Zadruga 5 zadrugarka zadruga vesti uzivo zadruga vesti zadruga zadruga uživo Zadruga učesnici najnovije zadruga zadruga najnovije Zadruga rijaliti Rijaliti zadruga zadruga peta sezona vesti uživo zadruga najnovije zadruga vesti zadruga najnovije zadruga nanovije vesti zadruga najnovija vest najnovije vesti zadruga zadruga najnovije vesti dalila dragojević dejan dragojević
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!