.

Dejan Dragojević se sveti Aleksandri Nikolić, objaviće fotografije njenog bavljenja prostitucijom!

FOTOGRAFIJE NA KOJIMA JE SA MATORCIMA IZ BUJANOVCA Dejan planira da objavi Aleksandrine eksplicitne kadrove i osveti joj se

Dejan Dragojević žestoko je opleo po bivšoj devojci Aleksandri nakon što je rekla da ona nije folirant i da nije prodala veru za večeru, aludirajući na to što je on promenio veru
Aleks i Dejan

Foto: Printscreen/Printscreen Zadruga

Kako kaže izvor blizak bivšem pobedniku Zadruge, Dejana je to strašno pogodilo zbog čega planira da joj se osveti i to eksplicitnim fotografijama koje ima u svom telefonu.

PREPORUKA:   Dalila Dragojević biće učesnica Zadruge 7 Elita ali izvan rijalitija!

Kako Star saznaje, Dejan čuva i fotografije koje su mu slali anonimni fanovi, na kojima je navodno Aleks sa matorcima iz kafane u Bujanovcu gde je radila kao animir dama.
Dejan i Aleks

Printscreen

Dejan ima slike iz Bujanovca koje su mu slali još dok su oni bili zajedno. Medutim, na tim fotografijama se ne vidi jasno lice te ne može da se tvrdi da je Aleksandra. Dejan ima i video snimke na kojima je ona golišava, kao fotografije koje su nastale tokom njihove veze. Nikada nije imao u planu da to iskoristi, ali je sada baš besan na nju i razmišlja da je sa tim eksplicitnim snimcima upozori da ga više ne pominje i ne uzima u usta- rekao je izvor blizak Dragojeviću. Ovim povodom oglasio se i Dejan i rekao je da bivšoj daje poslednje upozorenje.

PREPORUKA:   Starleta Aleksandra Nikolić uskoro u ljubavnoj vezi sa poznatim pevačem!

-Možete da pucate po meni koliko god hoćete, ali veru i moju Jovanu ne smete da mi uzimate u usta. Vratiću jako svakome ko se bude usu dio da opet čačne u to, bolje im je da razmisle pre nego što me pomenu- rekao je Dejan.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!