.

Tajni Sastanak Ane i Zvezdana, nisu mogli da sakriju!

ANA ĆURČIĆ I ZVEZDAN SLAVNIĆ SE TAJNO SASTALI Krišom se videli van Beograda, pao je i DOGOVOR, a samo je ona znala za NJIHOV PLAN

Ana Ćurčić osvojila je drugo mesto u rijalitiju „Zadruga 6“. Anu je u pomenutom šou programu nevenčani muž Zvezdan Slavnić prevario sa 22 godine mlađom Anđelom Đuričić, a tokom njenog boravka je imala brojne sukobe sa Zvezdanom.
Ana odustala od tužbe Foto: Snežana Krstić, Blic TV / RingierAna odustala od tužbe

Zvezdan je po izlasku iz rijalitija nastavio vezu sa Anđelom koja je nedavno prekinuta, a kako tvrde domaći mediji, Ana je odustala od tužbe koju je najavila protiv Zvezdana, jer su se pre nekoliko dana njih dvoje tajno sastali i to van Beograda.
Ana i Zvezdan se tajno sastali

Foto: Snežana Krstić, Milan Ilić, Shutterstock / RingierAna i Zvezdan se tajno sastali

Oni su se navodno videli u jednoj vikendici kod Smedereva i sve su uspeli da sakriju od očiju javnosti.

PREPORUKA:   Ana Ćurčić ismevala Bulićevu ženu, objavljena glasovna poruka

– Niko od njihovih najbližih ne zna da su se čuli, a kamoli da su se videli. Zvezdan je nazvao Anu, razgovor je u početku bio pun tenzije, ali su kako je vreme teklo spuštali loptu. Dogovorili su se da se vide i to van Beograda, kako ih niko ne bi video i saznao za njihov plan. Ani nije bilo svejedno, pa je obavestila jednu drugaricu o tome gde ide. Svako je svojim kolima otišao u vikendicu Zvezdanovog druga blizu Smedereva. Bilo je napeto, ali su se odmah dogovorili da razgovaraju civilizovano i da reše sve probleme. Pričali su o svemu, čak su i plakali. Koliko znam, Ana je obećala Zvezdanu da ga neće tužiti i da je tužbu najavila iz revolta. Htela je da ga zaplaši da je više ne pominje. Provlačili su taj neki novac koji Zvezdan duguje Ani i on joj je obećao da će joj te pare vratiti, da sada nije u situaciji, ali da čeka neki projekat i da će joj do dinara sve dati. Pružili su ruku jedno drugom, dali obećanje da se više neće prozivati i da će svako da vodi svoj život – priča izvor i dodaje:
Ana Ćurčić, Zvezdan Slavnić

PREPORUKA:   Bilal razotkrio da je pobeda Aleksandre Nikolić u rijalitiju bila NAMEŠTENA, sukob sa Milanom Miloševićem!

Foto: by Origami, Pink, Screenshot / Ringier

Ana Ćurčić, Zvezdan Slavnić

– Ani je mnogo značilo što je nakon svega mogla da sedne sa Zvezdanom i na lep način reši sve. Pao joj je veliki teret sa srca, rekla je da mu je oprostila sve, ne zbog njega, nego zbog sebe. Više uopšte neće da pominju jedno drugo ni u lepom, ni u lošem kontekstu. Žele oboje da imaju mir posle svih turbulencija – završava izvor.

(Star)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!