.

Dobar prijatelj Anđele Đuričić izjavio da je porodica razočarana u ćerku koja je bila moralna a sada ima seks pred kamerama sa matorim robijašem!

„NEĆE JOJ BITI DOBRO KAD SEDNE SA RODITELJIMA!“ Anđelin bliski prijatelj progovorio o njenim VRELIM AKCIJAMA sa Zvezdanom

"NEĆE JOJ BITI DOBRO KAD SEDNE SA RODITELJIMA!" Anđelin bliski prijatelj progovorio o njenim VRELIM AKCIJAMA sa Zvezdanom

Foto: Nenad Kostić, Printscreen/Zadruga

Fran Pujas se oglasio povodom vrele akcije koju su imali Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić.

Fran smatra da se Anđela zaljubila do ušiju i da je zbog toga poludela i da joj neće biti pravo kada bude sela sa roditeljima da porazgovara o svemu.

PREPORUKA:   POTPUNO RAZOTKRIVANJE: Porodica se odrekla starlete Aleksandre Nikolić zbog njene prošlosti i bavljenja prostitucijom!
Anđela Đuričić

foto: PRINTSCREEN YOUTUBE

– Nisam očekivo od nje to s obzirom da smo se družili i znam kakva je, ali eto očito se zaljubila i poludela malo. Mislim da joj neće bit dobro kad izađe napolje i sa roditelja i prijateljima mora sesti nakon ovog – rekao je Pujas.

Zvezdan Slavnić, Anđela Đuričić
foto: Printscreen YouTube

Inače, poznato je da su Pujas i Anđela još od pete sezone Zadruge jako bliski, a druženje su nastavili sve do njenog useljenja u „Zadrugu 6“.

PREPORUKA:   OBJAVLJENO: Jovana Tomić Matora u novogodišnjoj noći mešala piće sa tabletama! (SNIMAK)

Kurir.rs/Pink

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!