.

Dok je svi razapinju i linčuju Dalila ima samo jednog čoveka koji je javno podržava!

DALILU LINČUJU NA MREŽAMA, A ON JU JE PODRŽAO! Evo ko se našao Dragojevićki u teškim trenucima, javno joj se OBRATIO! (FOTO)

DALILU LINČUJU NA MREŽAMA, A ON JU JE PODRŽAO! Evo ko se našao Dragojevićki u teškim trenucima, javno joj se OBRATIO! (FOTO)

Osman Karić je neko ko je poznat po svojoj aktivnosti na društvenim mrežama kada je komentarisanje učesnika Zadruge u pitanju.

Osman je na svom instagram profilu objavio stori u kom je pružio podršku Dalili Dragojević zbog svog haosa kroz koji prolazi sada kada se rijaliti završio i kad je pukla njena veza sa Filipom Caru.

Osman Karić

foto: Printscreen/Premijera – Vikend Specijal

Osman ranije nije podržavao ni nju ni njene postupke, ali čini se da sada saoseća sa njenom patnjom nakon što je raskinula vezu sa Filipom Carom.

PREPORUKA:   Prva objava Miljane Kulić nakon operacije u Turskoj

– Ljubav je kad se voli, kad si srećan i kad te boli. Ljubav je lepa kad je slepa, ljubav je lepa kad se rađa, bez obzira da li je osoba starija ili mlađa. Ljubavi neke zauvek traju, neki što vole, čitav život na zvezde laju. Ljubav kad prestane toplina iz srca tad zauvek nestane. Ljubav nema reprizu, kao što nema prava kopija za Mona Lizu. Ljubav tada postaje kopija, a život tvoj postaje utopija.. Ljubav se tada iz srca briše, emocija tu, ne postoji više. Ljubav se prošla zauvek pamti, dok srce tvoje za nekog sad plamti. Sve dok voliš ti ćeš uvek da postojiš – napisao je Osman Karić i označio Dalilu.

PREPORUKA:   Prve reči Miljane Kulić nakon teške operacije i preživljenoe smrti!
Osman Karić
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/M.M.

Responses are currently closed, but you can trackback from your own site.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!