.

ZADRUGA & NAJAVA: Blizanci novi učesnici rijalitija Zadruga 2023.

BLIZANCI ULAZE U ZADRUGU 6, SPREMNI DA OGOLE DUŠU: Porodične tragedije su obeležile njihove živote, a HONORAR će im promeniti SVE!

BLIZANCI ULAZE U ZADRUGU 6, SPREMNI DA OGOLE DUŠU: Porodične tragedije su obeležile njihove živote, a HONORAR će im promeniti SVE!

Rijaliti ,,Zadruga 6″ sve je bliži početku, a svi se pitaju ko će se još naći na spisku zadrugara.

Naime, dosta se spekuliše o imenima, a ove godine biće dosta poznatih imena, ali i onih intrigantnih novih ličnosti, koji će vam sigurno biti zanimljivi.

Bivši zadrugar i tiktoker Nenad Lazić Neca potpisao ugovor sa televizijom Pink. Međutim, pored njega, sa njim će ući i njegov brat blizanac Predrag Lazić Peca, koji će se prvi put oprobati u ovoj ulozi, piše Republika.rs.

– Jedva čekamo da uđemo, spremni smo da narodu pokažemo kakvi smo zapravo. Ja sam trpeo veliku torturu od nekih zadrugara, pa sam rešio da pokažem da to što oni pokušavaju da mene povrede, da im neće uspeti – govori Neca i dodaje:

PREPORUKA:   Mina Vrbaški se bavila prostitucijom, premlaćivali je i silovali, ZAKLJUČAVALI U STANOVE I IŽIVLJAVALI SE NAD NJOM, ŽELELA JE DA IZVRŠI SAMOUBISTVO!

– Dobili smo poziv, prihvatili smo, jer mi volimo rijaliti, Peca će ova godine biti moja velika podrška, što mi je mnogo važno, jer će moći da utiče na mene da ne pokažem nešto što nisam.

Na pitanje o uslovima koji su dobili i honoraru, blizanci govore:

– Nećemo da pričamo o tome, prosto, jasna su pravila rijalitija, ali smo dobili super honorar, koji će nam promeniti život iz korena. Meni je i prvi put kada sam učestvovao Zadruga promenila život, šta god se desilo, mnogo mi je pomoglo da očvrsnem i naučim mnogo toga o životu. Ovaj put smo nas dvojica i super ćemo se provesti. Idemo da se družimo, pa ćemo videti kako će biti! – rekao je Neca.

Kurir.rs/Republika.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!