.

DRAGA MOJA, KADA JA KRENEM DA PALIM, GOREĆEŠ STRAŠNO, UPOZORAVAM TE: Karađorđe i Zlata Đurković se POBILI! Udario ženu DIREKT U GRUDI! (VIDEO)

DRAGA MOJA, KADA JA KRENEM DA PALIM, GOREĆEŠ STRAŠNO, UPOZORAVAM TE: Karađorđe i Zlata Đurković se POBILI! Udario ženu DIREKT U GRUDI! (VIDEO)

Karađorđe Subotić i Zlata Đurković imali su raspravu koja se vrtoglavom brzinom pretvorila u tuču. Posle pretnji da će joj spaliti kuću, zadrugar ju je odgurnuo pa udario u grudi.

„Draga moja, kada ja krenem da palim, gorećeš strašno, upozoravam te“, bile su teške reči Subotića.

„Imam čuvare, dođi molim te. Žao mi te, ja imam četvoro dece, ovo je poklon za njih, a ti nemaš kome da pošalješ poklon, tugo ćelava“, uzvratila mu je Zlata.

PREPORUKA:   NAPRAVIĆE POMETNJU U RIJALITIJU Poznati muzičar je NOVI UČESNIK "ZADRUGE"

Nakon ovoga, njih dvoje su se unosili u lice ledno drugom, a kada je Subotić pokušao da se skloni, Đurkovićeva mu to nije dozvolila, pa ju je odgurnuo.

Nastalo je komešanje, okupili su se cimeri koji su pokušali da ih razdvoje. Tom prilikom je Zlata vikala da je dobila udarac u grudi, a onda je i obezbeđenje reagovalo.

PREPORUKA:   Svog dugogodišnjeg muža prevarila sa pčelarom Mikijem Đuričićem, a sada se suprug Suzane Perović OGLASIO povodom toga, i to kako!

„Mene da udariš laktom u grudi, direkt u grudni koš, mene da udariš sa četvoro dece, pi.ko! A vi što se pravite da to ne vidite?“, urlala je Zlata.

Kurir.rs / Foto: Printscreen

Fejsbuk Komentari
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes