.

SINOĆ IZBAČEN IZ RIJALITIJA: Toliko je razočarao da se sa NJIM nije ni pozdravila

OVA ZADRUGARKA JE SINOĆ IZBAČENA IZ RIJALITIJA Toliko je razočarao da se sa NJIM nije ni pozdravila
Pavel Jovanović i Biljana Micić
Foto: Printscreen / youtube

Ovonedeljni potrčci bili su Dragan Mitar i Pavle Jovanović, a glasovima zadrugara on je noć proveo u zatvoru kako bi se borio za opstanak u rijalitiju. Publika je sa druge strane nominovala za izbacivanje Biljanu Micić.
Foto: Printscreen / youtube

Biljana i Pavle su kao i svi do sada kao zadatak imali igru, a pobeda u itoj donosila je dupliranje glasova publike. U igri je pobedio Pavle i to sa 43:20. Ognjen je samo kratko rekao da jedan ima 68%, a drugi takmičar 32% glasova. Biljana je bila ta koja napušta Belu kuću.
Foto: Printscreen / youtube

PREPORUKA:   Pablo Pavle Milevski izbačen iz Elite, odmah razotkrio učesnike Elite!

Ona se podmah pozdravila sa svima i otišla put studija gde je ispričala ko ju je najviše razočarao i sa kim se nije pozdravila, ali i da ponovo uđe koga bi se najviše klonila.

Foto: Printscreen / youtube

– Ja sam živ dokaz da izgled ume da prevari. Adam me razočarao, mislio je da ćemo se smuvati kad ja uđem. Mi smo bili okej par dana, posle sam se sklonila od njega, njemu nedostaje porodica, sve sa Marijanom ga je napunilo negativnom energijom. Kada su me podigli, on je prebledeo. Nismo se ni pozdravili – rekla je Biljana i dodala:

PREPORUKA:   Vanredno izbacivanje iz Elite, izbačena Danka Grujić

– Ni prema kome ne bih promenila odnos, mene su stvarno prihvatili odlično. Možda prema Brendonu, ne bih bila toliko dobra sa njim. On se meni izvinio da bi dobio neku korist od mene. Ja sam se pribojavala da će on uraditi nešto, definitivno bih sa njim bila na većoj distanci. Sa ostalima sam bila super – istakla je, sada već bivša, zadrugarka.

Blic.rs

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “SINOĆ IZBAČEN IZ RIJALITIJA: Toliko je razočarao da se sa NJIM nije ni pozdravila”

  1. brestovac kaže:

    mnogo vam hvala

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!