.

Svog dugogodišnjeg muža prevarila sa pčelarom Mikijem Đuričićem, a sada se suprug Suzane Perović OGLASIO povodom toga, i to kako!

Muža je JAVNO PREVARILA sa Mikijem Đuričićem, a sada se suprug Suzane Perović OGLASIO povodom toga, i to kako!
Suzana i Miki Foto: TV Pink / screenshot

Vladimir Perović za „Scenu“ kaže da njegova deca ne gledaju rijaliti, dok misli da su strasni poljupci njegove supruge sa pčelarom pred kamerama samo deo „igranog filma“ koji su oni osmislili.

Foto: V. Lalić / RAS Srbija

Pevačica Suzana Perović koja je u braku sa menadžerom Vladom Perovićem očigledno nije odolela čarima pčelara iz Kupinova Mikija Đuričića, te i pored toga što je udata s njim razmenjuje nežnosti pred kamerama „Zadruge 2“. Dok su gledaoci u šoku zbog novog ljubavnog para, njen suprug je u više navrata odbio da komentariše novonastalu situaciju. Stupili smo u kontakt s njim, a on je ipak pokušao da odbrani Suzanu, iako nam se činilo da ni sam ne veruje u ono što govori:

PREPORUKA:   Aneli Ahmić kolabirao, pao u nesvest, Aneli Ahmić nastavila da peva i veseli se!

– Rijaliti ne gledam, samo ponešto. Suzana i dotični su drugovi odavno. Mislim da je sve to samo igrani film. Mene to ne dotiče. Koliko ja znam, Suzana je ušla u rijaliti sa funkcijom dobre vile, da širi normalnost, kulturu i normalno ponašanje u rijalitiju – tvrdi Perović. Osim supruga, pevačici se javno obratila i Mikijeva bivša devojka Nadežda Biljić, a šta joj je oštro poručila čitajte OVDE.

Vlada Perović, Suzanin muž Foto: screenshot
Vlada Perović, Suzanin muž

Na pitanje kako Suzanina i njegova deca, sin i ćerka koji su odrasli, reaguju na ljubavne scene koje se odigravaju u „Zadruzi 2“, Perović je poručio:

– Mislim da rijaliti nije za decu.

PREPORUKA:   Sanja Grujić i Marko Stefanović RASKID, buran razlaz!
Foto: Printscreen / youtube

Perović nije želeo više da odgovara na naša pitanja jer očigledno da ni sam ne može da veruje u sene koje mu se odigravaju pred očima. Nakon strasnih poljubaca, novopečeni ljubavni par već je imao i prve probleme, kao i ljubomorne scene. Suzana je potpuno pobesnela nakon što je Miki ponudio svoju hranu Rebeki, kojoj se udvarao na početku rijalitija. Usledila je prava drama i svađa, ali ni Perovićeva Đuričiću nije ostala dužna. Tokom žurke na kojoj su se svi provodili ona se nije ustručavala, već je pred Mikijem zaigrala sa drugim zadrugarima, što je njega razbesnelo.

Blic.rs

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!