.

ZARAĐIVALA BRDO NOVCA I ŽIVELA ŽIVOT IZ SNOVA Detalje iz Lunine prošlosti su mnogi zaboravili, a obrt koji je usledio je BOLAN

ZARAĐIVALA BRDO NOVCA I ŽIVELA ŽIVOT IZ SNOVA- Detalje iz Lunine prošlosti su mnogi zaboravili, a obrt koji je usledio je BOLAN

Luna i anabela 02_RAS_foto dusan milenkovic Foto: Dušan Milenković / RAS Srbija

Kada je 6. septembra 2017. godine prvi put ušla u „Zadrugu“, Luna Đogani nije ni slutila da će joj se život u narednih godinu dana promeniti za 180 stepeni. Luna je postala jedno od najčešće pominjanih imena na javnoj sceni u 2018. godini, i to ne samo kada je reč o rijaliti programima. Međutim, scenario nije bio onakav kakvom se prvobitno nadala.

Foto: Mitar Mitrović / RAS Srbija

Da medalja uvek ima dve strane na svojoj koži najbolje je osetila Luna Đogani. Luna je u rijaliti ušla kao već dobro poznato lice i jedno od najpopularnijih imena kada je reč o pripadnicima mlađe generacije. Imala je modni blog, zarađivala velike svota novca od reklamiranja različitih brendova na Instagramu i pravila planove za pokretanje sopstvene modne linije.

Ipak, sve se srušilo kao kula od karata. U proteklih godinu dana, Lunin život odvijao se pred kamerama i budnim okom javnosti. Burna ljubavna veza sa Slobom Radanovićem započeta u prvoj sezoni „Zadruge“ završila se i pre kraja rijalitija, a blogerka je to veoma teško podnela.

Nije krila da je krah romanse rezultirao psihičkim problemima, zbog čega je potražila stručnu pomoć i počela da pije antridepresive.

PREPORUKA:   Pevačica Tijana Milentijević obukla istu haljinu kao i Luna Đogani, pa je prozivali na internetu!

Tokom leta, stvari su na kratko krenule uzlaznom putanjom, kada je uz podršku majke Anabele otvorila butik u Beogradu. Godinu dana nakon što je prvi put kročila u Belu kuću, 6. septembra 2018, Luna se ponovo useljava na imanje u Šimanovcima i otkriva javnosti šta se zapravo dešavalo kada su se kamere ugasile.

Foto: Vesna Lalić / RAS Srbija

Ona je pred milionskim auditorijumom priznala da je nakon učešća u prvoj sezoni „Zadruge“ narušila kako svoju, tako i reputaciju svojih roditelja – da je zbog toga izgubila sve poslove, a da se isto dogodilo i sa njenim roditeljima Anabelom i Gagijem, koje niko nije želeo da angažuje za nastupe.

Foto: Marko Đoković / RAS Srbija

– Ja sam izašla napolje i uništila sebi život. Sedela u kući i plakala. Pre „Zadruge“ sam zarađivala od blogovanja, posle niko nije hteo da me angažuje da radim, ni mene ni moje roditelje. Samo zato što sam se zaljubila u debila i napravila budalu od sebe – ispričala je ona.

– Ja reklamiram brendove, šminku, odeću, obuću. To je bio moj posao pre rijalitija. Ja sam bila blogerka. Ja sam fenomenalno radila pre „Zadruge“. Sve sam sebi obezbedila, u „Zadrugu“ sam ušla bezveze, ne zbog novca. Bila sam radoznala kako je biti u rijalitiju. Izašla sam napolje i sve sam izgubila. Ne samo ja. Moji roditelji… Zamisli ti koji je to meni pritisak bio? Zbog čoveka koji toga nije vredan bio – rekla je Luna u „Zadruzi 2“.

PREPORUKA:   Luna Đogani i Marko Miljković postaju roditelji, a Luna saopštila i kako će Anabela reagovati!
Foto: screenshot tv pink / screenshot

Upravo to je bio razlog da se vrati na „mesto zločina“, da bi, kako je sama navela, ispravila greške iz prve sezone i zaradila novac za sebe i svoju porodicu. Nakon što je Luna ponovo otpočela život pred kamerama, Anabela je bila primorana da ipak zatvori butik otvoren samo nekoliko meseci ranije.

Luna ne krije da i dalje pati za Slobom, što je nedavno pokazala i kada je pocepala njegovu majicu nakon što je čula informaciju da se pevač pomirio sa bivšom suprugom Kijom Kockar, a ne skriva ni da teško podnosi činjenicu da su njih dvoje i te kako profitirali od učešća u „Zadruzi“, za razliku od nje.

Anabela Atijas je rešila da progovori o Bogu i vaspitanju ćerke Lune Đogani, a njene reči iznenadile su mnoge.

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!