.

ZARAĐIVALA BRDO NOVCA I ŽIVELA ŽIVOT IZ SNOVA Detalje iz Lunine prošlosti su mnogi zaboravili, a obrt koji je usledio je BOLAN

ZARAĐIVALA BRDO NOVCA I ŽIVELA ŽIVOT IZ SNOVA- Detalje iz Lunine prošlosti su mnogi zaboravili, a obrt koji je usledio je BOLAN

Luna i anabela 02_RAS_foto dusan milenkovic Foto: Dušan Milenković / RAS Srbija

Kada je 6. septembra 2017. godine prvi put ušla u „Zadrugu“, Luna Đogani nije ni slutila da će joj se život u narednih godinu dana promeniti za 180 stepeni. Luna je postala jedno od najčešće pominjanih imena na javnoj sceni u 2018. godini, i to ne samo kada je reč o rijaliti programima. Međutim, scenario nije bio onakav kakvom se prvobitno nadala.

Foto: Mitar Mitrović / RAS Srbija

Da medalja uvek ima dve strane na svojoj koži najbolje je osetila Luna Đogani. Luna je u rijaliti ušla kao već dobro poznato lice i jedno od najpopularnijih imena kada je reč o pripadnicima mlađe generacije. Imala je modni blog, zarađivala velike svota novca od reklamiranja različitih brendova na Instagramu i pravila planove za pokretanje sopstvene modne linije.

Ipak, sve se srušilo kao kula od karata. U proteklih godinu dana, Lunin život odvijao se pred kamerama i budnim okom javnosti. Burna ljubavna veza sa Slobom Radanovićem započeta u prvoj sezoni „Zadruge“ završila se i pre kraja rijalitija, a blogerka je to veoma teško podnela.

Nije krila da je krah romanse rezultirao psihičkim problemima, zbog čega je potražila stručnu pomoć i počela da pije antridepresive.

PREPORUKA:   Luna Đogani ispričala sve o sastanku sa Jelenom Karleušom

Tokom leta, stvari su na kratko krenule uzlaznom putanjom, kada je uz podršku majke Anabele otvorila butik u Beogradu. Godinu dana nakon što je prvi put kročila u Belu kuću, 6. septembra 2018, Luna se ponovo useljava na imanje u Šimanovcima i otkriva javnosti šta se zapravo dešavalo kada su se kamere ugasile.

Foto: Vesna Lalić / RAS Srbija

Ona je pred milionskim auditorijumom priznala da je nakon učešća u prvoj sezoni „Zadruge“ narušila kako svoju, tako i reputaciju svojih roditelja – da je zbog toga izgubila sve poslove, a da se isto dogodilo i sa njenim roditeljima Anabelom i Gagijem, koje niko nije želeo da angažuje za nastupe.

Foto: Marko Đoković / RAS Srbija

– Ja sam izašla napolje i uništila sebi život. Sedela u kući i plakala. Pre „Zadruge“ sam zarađivala od blogovanja, posle niko nije hteo da me angažuje da radim, ni mene ni moje roditelje. Samo zato što sam se zaljubila u debila i napravila budalu od sebe – ispričala je ona.

– Ja reklamiram brendove, šminku, odeću, obuću. To je bio moj posao pre rijalitija. Ja sam bila blogerka. Ja sam fenomenalno radila pre „Zadruge“. Sve sam sebi obezbedila, u „Zadrugu“ sam ušla bezveze, ne zbog novca. Bila sam radoznala kako je biti u rijalitiju. Izašla sam napolje i sve sam izgubila. Ne samo ja. Moji roditelji… Zamisli ti koji je to meni pritisak bio? Zbog čoveka koji toga nije vredan bio – rekla je Luna u „Zadruzi 2“.

PREPORUKA:   Luna Đogani mašta da se probudi a da je ne čeka prljav veš!
Foto: screenshot tv pink / screenshot

Upravo to je bio razlog da se vrati na „mesto zločina“, da bi, kako je sama navela, ispravila greške iz prve sezone i zaradila novac za sebe i svoju porodicu. Nakon što je Luna ponovo otpočela život pred kamerama, Anabela je bila primorana da ipak zatvori butik otvoren samo nekoliko meseci ranije.

Luna ne krije da i dalje pati za Slobom, što je nedavno pokazala i kada je pocepala njegovu majicu nakon što je čula informaciju da se pevač pomirio sa bivšom suprugom Kijom Kockar, a ne skriva ni da teško podnosi činjenicu da su njih dvoje i te kako profitirali od učešća u „Zadruzi“, za razliku od nje.

Anabela Atijas je rešila da progovori o Bogu i vaspitanju ćerke Lune Đogani, a njene reči iznenadile su mnoge.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!