.

Dragan Marinković Maca u emisiji Zadruga – Narod pita dekoltiuran do pupka, Mina Vrbaški i Milica Kemez zakopčane do vrata

Mina Vrbaški i Milica Kemez zakopčane do grla, ali je zato Maca pokazao dekolte do pupka – Ovog puta voditelj je zasenio zadrugarke svojim dekolteom

Mina Vrbaški, Milica Kemez, Dragan Marinković Maca

Printskrin: Zadruga Official

U emisiji „Zadruga – Narod pita“ gošće su bile Mina Vrbaški i Milica Kemez, koje su bile zakopčane do grla, ali je zato voditelj Dragan Marinković Maca pokazao dekolte do pupka.

PREPORUKA:   Samoživi Nikola Grujić Gruja pred kamerama prevario ženu pa joj ostavio ogromn kredit da sama plaća!

Mina je bila u tirkiznom kombinezonu, koji je imao mali izrez, tako da se njen dekolte nimalo nije video. S druge strane Milica je na sebi imala haljinu sa kragnom na vratu, tako da je i njeno poprsje bilo skriveno.

Iako su gledoci navikli na provokativna izdanja bivših zadrugarki, koje su svoje atribute isticale i tokom trajanja rijalitija, ovog puta to nije bio slučaj.

Međutim, Maca se u programu pojavio u košulji, koja je bila otkopčana do pupka, te su gledaoci imali priliku da vide dubok dekolte kod voditelja, ali ne i kod bivših rijaliti učesnica.

PREPORUKA:   Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović strašna svađa, PRETNJE I UCENE!

Mnoge je nasmejao i zabavio Macin „dekolte“, dok su sa druge strane bivše zadrugarke bile zakopčanje do grla, što milionski auditorijum sigurno nije očekivao.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!