.

Uhapšen Dado Glišić zbog prebijanja Zerine Hećo!

UHAPŠEN DADO GLIŠIĆ?! Poznati pevač u policiji, evo šta kaže njegov advokat! Sukob bivšeg para eskalira, evo šta se dogodilo u policiji!

Izvor: ATA Images/Antonio Ahel

Danas se u javnosti pojavila vest da je pevač Dado Glišić uhapšen zbog kršenja zabrane prilaska pevačici Zerini Hećo, koja ga optužuje za porodično nasilje, a te navode je za medije potvrdila i nekadašnja učesnica Zadruge.

Mi smo kontaktirali pevača ne bismo li saznali šta se tačno desilo i otkrili smo da je on na slobodi, da nije hapšen, kako su prenosili neki portali, a onda smo se čuli i sa njegovim advokatom.

Dadov advokat Nikola nam je rekao sledeće:

„Mi naravno osporavamo sve navode koji se tiču navodnog nasilja između Dada i Zerine. Ne bismo detaljno komentarisali ništa, zato što ovo sad prelazi pitanje njihovog ličnog odnosa s obzirom na to da postoji postupak pred tužilaštvom. Smatramo da bi nekim detaljnijim komentarisanjem ometali organe u radu, što nama ne ide u prilog. Očekujemo da se vrlo brzo reši sve“.

PREPORUKA:   Okršaj Marka Miljkovića i Lune Đogani nakon njegovog hapšenja!

Advokat tvrdi da su svi navodi Zerine Hećo netačni.

„Radi se o lažnim prijavama, o ličnoj osveti gospodinu Glišiću. To je to što se nas tiče. Razumemo potrebu javnosti da se saznaju informacije, ali moramo da pazimo da ne ometamo organe u tužilaštvu“.

Advokat nam je otkrio da su podnete prijave sa obe strane.

„Prvo je Dado podneo prijavu za uznemiravanje, a onda je posle toga, kad je Zerina saznala za tu prijavu, podnela ono što mi smatramo lažno prijavom, za nasilje u porodici“.

Advokat navodi da nije bilo nikakvog nasilja.

„Ona je jutros oko devet sati dala izjavu u svojstvu građanina policijskim organima, konkretno u policijskoj stanici Stari Grad, o tome da je on navodno prekršio meru privremene zabrane kontakta u trajanju od 48 sati, dala je izjavu da je on jutros pokušao da stupi u kontakt s njom, što je potpuno netačno. Mi smo za to saznali danas kad smo otišli u policiju. Glišić se izjasnio u vezi sa tim navodima, osporio ih je i priložili smo konkretne dokaze koje je policija prosledila Prekršajnom sudu, koji pak neće voditi postupak, jer smatra da nema osnova za to. Verovatno je ona podnela prijavu sa namerom da Dado završi u pritvoru, što se nije desilo jer je prijava očigledno lažna“, završava advokat.

PREPORUKA:   Samir Ramović izbačen iz Elite odlukom gledaoca

Zerina, vidno rastrojena, danas je objavila video ispred suda u kojem moli advokate, policiju bilo koga da joj pomogne jer joj nije jasno kako Dado može da bude na slobodi.

Par je od nedavno u fokusu pažnje javnosti zbog međusobnih obračuna koji su počeli preko društvenih mreža, da bi eskalirali u tužbe, a pevačica je zbog svega u jednom trenutku, navodno, završila i na infuziji.

Sukob rijaliti učesnika je, deluje, daleko od završenog!

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!