.

Kristijan Golubović potpisao aneks ugovora da ako nekog prebije u Zadruzi da će mu se oduzeti honorar!

Kristijan Golubović potpisao posebnu klauzulu ugovora: Zbog ovoga bi mogao da ostane bez honorara – Kristijan je još pre nekoliko meseci potpisao ugovor, čiji detalji do sada nisu bili poznati
Kristijan Golubović

Foto: ATA images

Kristijan Golubović jedan je od učesnika „Zadruge 4“, a navodno prema ugovoru, ukoliko fizički bude maltretirao druge učesnike rijalitija ostaće bez honorara.

PREPORUKA:   Koliko STanislav Krofak ima godina? Ovo je datum rođenja STanislava Krofaka

On je navodno za učešće u novoj sezoni Zadruge, koja počinje kroz nekoliko nedelja, dobio 150.00 evra, od kojih mu je 50.000 uplaćeno unapred, dok će ostatak dobiti u dve rate. Prvu će dobiti nakon tri meseca u rijalitiju, a šet meseci od ulaska i drugu ratu, piše Kurir.

Kako je u prethodnim rijalitijima umeo fizički da se sukobi sa drugim takmičarima, Kristijanu je u ugovoru klauzula u kojoj piše da ukoliko nekoga udari, ostaje bez naredne rate honorara.

Navodi se da je Kristijan bez problema potpisao i pristao na pomenutu stavku u ugovoru, a kao što je poznato, na „Farmi 6“ imao je fizički obračun sa Tijanom Đuričić, Semirom Džankovićem i Radetom Lazićem.

Podsetimo, iako su se tokom pomenutog rijalitija Krstijan i Stanija Dobrojević, koja takođe ulazi u Zadrugu 4, držali zajedno, njih dvoje su sada žestoko zaratili.

PREPORUKA:   Aleks Nikolić posle porođaja ima jake bolove!

Nakon što je Kristijan izneo tvrdnje da je Stanija navodno bila trudna tokom „Farme 6“, ona mu je uputila otvoreno pismo u kojem ga je brutalno prozvala, a ni on njoj nije ostao dužan, pa joj je uzvratio istom merom.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!