.

Druga sezona rijalitija Zadruga sa milijardu i po pregleda na Jutjubu najgledanija rijaliti emisija, preko pola miliona pratioca!

Druga sezona rijalitija „Zadruga“ počela je 6. septembra 2018. godine, kada su se u velelepni grad nadomak Beograda, koji je zgrađen za potrebe ovog projekta, uselile 52 poznate ličnosti koje su započele svoj život pred milionskim auditorijumom.

Zadruga 2, ulazak
Foto: A. Nalbantjan

Za skoro devet meseci emitovanja imali smo prilike da gledamo svađe, raskide, nove ljubavi, lude žurke, borbe i uživanje naših zadrugara, a zajedno sa njima i vama oborili smo sve rekorde gledanosti, što je dokaz da je „Zadruga“ najgledaniji rijaliti na ovim prostorima.

Međutim, osim rezultata merenja gledanosti, o popularnosti „Zadruge“ svedoče i društvene mreže, na kojima su zadrugari postali apsolutni hit. Novi  Jutjub kanal Zadruge , od početka ove druge sezone, imao je milijardu i po pregleda, odgledano je četiri milijarde i 300 miliona minuta videa, ostavljeno dva miliona i 690 hiljada komentara, a videi su šerovani dva miliona puta.

Zadrugari

Zadrugari, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Trenutno stanje pretplatnika na kanalu je 653.638.

PREPORUKA:   Šeki Turković učestvovao u rijalitiju farma, sada se kaje!

Snimci na zvaničnom Jutjub kanalu Zadruge najgledaniji su u Srbiji, zatim u Bosni i Hercegovini, a ništa manje se gledaju i u Nemačkoj, Hrvatskoj i Austriji. Video klipove podjednako gledaju žene i muškarci, a prosečna starosna dob gledalaca je između 24 i 35 godina.

Zadruga 2, ulazak

Velelepno zdanje, Foto: A. Nalbantjan

Kada govorimo o Instagram nalogu najgledanijeg rijaliti programa kod nas, on trenutno ima 160 hiljada pratilaca, a rič mu na nedeljnom nivou dostiže i do pet miliona, dok broj impresija na nedeljnom nivou ide i do neverovatnih 100 miliona. Korisnicima Instagrama su situacije iz „Zadruge“ bile inspiracija, te su mnogi snimci bili viralni.

Zadruga 2, ulazak

Velelepno zdanje, Foto: A. Nalbantjan

Podsetimo, i kompanija Google je objavila rezultate godišnjeg izveštaja najpretraživanijih termina u 2018. godini, nudeći jedinstvenu perspektivu o najznačajnijim momentima i trendovima u Srbiji. Pojam „Zadruga“ bio je najpretraživaniji.

PREPORUKA:   Nemanja Gačić polomio nos Bojani Pavlović, prethodno ga napala! (SNIMAK)

Rijaliti „Zadruga“ je jedan od najgledanijih formata televizije Pink, ali i svih ostalih emitera ikada. Za to su zaslužni upravo naši gledaoci kojima se zahvaljujemo na poverenju i obećavamo da ćemo i dalje davati sve od sebe da to poverenje opravdamo.

(Telegraf.rs)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!