.

Druga sezona rijalitija Zadruga sa milijardu i po pregleda na Jutjubu najgledanija rijaliti emisija, preko pola miliona pratioca!

Druga sezona rijalitija „Zadruga“ počela je 6. septembra 2018. godine, kada su se u velelepni grad nadomak Beograda, koji je zgrađen za potrebe ovog projekta, uselile 52 poznate ličnosti koje su započele svoj život pred milionskim auditorijumom.

Zadruga 2, ulazak
Foto: A. Nalbantjan

Za skoro devet meseci emitovanja imali smo prilike da gledamo svađe, raskide, nove ljubavi, lude žurke, borbe i uživanje naših zadrugara, a zajedno sa njima i vama oborili smo sve rekorde gledanosti, što je dokaz da je „Zadruga“ najgledaniji rijaliti na ovim prostorima.

Međutim, osim rezultata merenja gledanosti, o popularnosti „Zadruge“ svedoče i društvene mreže, na kojima su zadrugari postali apsolutni hit. Novi  Jutjub kanal Zadruge , od početka ove druge sezone, imao je milijardu i po pregleda, odgledano je četiri milijarde i 300 miliona minuta videa, ostavljeno dva miliona i 690 hiljada komentara, a videi su šerovani dva miliona puta.

Zadrugari

Zadrugari, Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Trenutno stanje pretplatnika na kanalu je 653.638.

PREPORUKA:   Dalila se zamalo UGUŠILA U SUZAMA: Otkrila BRUTALNO STRAVIČNE KLETVE koje joj je upućivala Biljana Dragojević!

Snimci na zvaničnom Jutjub kanalu Zadruge najgledaniji su u Srbiji, zatim u Bosni i Hercegovini, a ništa manje se gledaju i u Nemačkoj, Hrvatskoj i Austriji. Video klipove podjednako gledaju žene i muškarci, a prosečna starosna dob gledalaca je između 24 i 35 godina.

Zadruga 2, ulazak

Velelepno zdanje, Foto: A. Nalbantjan

Kada govorimo o Instagram nalogu najgledanijeg rijaliti programa kod nas, on trenutno ima 160 hiljada pratilaca, a rič mu na nedeljnom nivou dostiže i do pet miliona, dok broj impresija na nedeljnom nivou ide i do neverovatnih 100 miliona. Korisnicima Instagrama su situacije iz „Zadruge“ bile inspiracija, te su mnogi snimci bili viralni.

Zadruga 2, ulazak

Velelepno zdanje, Foto: A. Nalbantjan

Podsetimo, i kompanija Google je objavila rezultate godišnjeg izveštaja najpretraživanijih termina u 2018. godini, nudeći jedinstvenu perspektivu o najznačajnijim momentima i trendovima u Srbiji. Pojam „Zadruga“ bio je najpretraživaniji.

PREPORUKA:   MILJANA PONOVO IMALA NERVNI SLOM! Prvo otkrila da njen sin Željko napušta Zadrugu, a sad je stigle NOVE MUKE! Samo plače!

Rijaliti „Zadruga“ je jedan od najgledanijih formata televizije Pink, ali i svih ostalih emitera ikada. Za to su zaslužni upravo naši gledaoci kojima se zahvaljujemo na poverenju i obećavamo da ćemo i dalje davati sve od sebe da to poverenje opravdamo.

(Telegraf.rs)

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes