.

TOTALNI HAOS U ZADRUZI: Učesnici Zadruge se dogovorili da Miljana bude DISKVALIFIKOVANA, pa su joj smestili igru!

TOTALNI HAOS: Ovako su se zadrugari dogovorili da Miljana bude DISKVALIFIKOVANA
Jovana Tomić Matora Foto: Printscreen / youtube

Sinoć su u rijalitiju „Zadruga 2“ puštani snimci koje zadrugari nisu imali priliku da vide. A osim njih, i gledaoci su propustili neke detalje koji su se dešavali pa je to bila prava prilika da se sazna kako je zapravo došlo do sukoba između Miljane i Matore zbog čega je Kulićeva diskvalifikovana.

Voditelj Milan Milošević u semisiji „Gledanje snimaka“ pustio je između ostalih i klip sa žurke, na kojoj je Miljana Kulić udarila Jovanu Tomić Matoru, nakon čega je diskvalifikovana.

zadruga Foto: Printscreen / youtube
zadruga
PREPORUKA:   Samir Ramović izbačen iz Elite odlukom gledaoca

Odmah nakon ove agresije Kulićeve, Bane Čolak je izjavio da su to namerno uradili i dogovorili se kako bi isprovocirali Miljanu.

– Mi smo išli namerno na to da je zezamo, nisam mislio da je Miljana spremna da to uradi. Znam da nikad to nije uradila, ja sam se šalio, nisam znao da će do ovoga da dođe – izjavio je Čolak nakon odgledanog snimka.

– I da sam namerno išla za njom i pljesnula je, ona je mene udarila. Ona šta je radila i kako je provocirala, ja ne znam kako sam se suzdržala. Počelo je sve kad je pevala Sanji. Ona me je zakačila ovde na stolu i posle sam rekla da ću namerno da idem za njom. Nisam mogla da zamislim da će ovo da se desi. Nisam išla na to da me udari i da bude diskvalifikovana – rekla je Matora.

PREPORUKA:   HITNBO PISMO TV PINKA: Svako nominuje po jednog učesnika Elite!

– Ja sam govorila da će da je udari, Jovana mi je rekla: „Pusti me, zezam se“ – dodala je Sanja Stanković.

– Išla sam sa namerom da isprovociram Baneta, ali nju nisam… Ako je ovo direktna provokacija, šta je onda Sanja i ja trebalo da uradimo. Mogu da provociram koga hoću, nema pravo da me unakazi. Ja sam ponosna na sebe što sam na tolike situacije prećutala – izjavila je Matora.

– Šta je trebalo ja njoj da uradim kad me je onako provocirala – upitao je Lazar Čolić Zola.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!