.

Dušan Svilar nije imao ništa da doda o Miljani Kulić, jer zašto bi bilo šta rekao o nebitnoj osobi!

Dušan Svilar o Miljani: „Ne bih da dajem dodatni publicitet dotičnoj“ – – Svako koga nešto zanima, može da se raspita u sudu, ti slučajevi su zavedeni – rekao je bivši pobednik „Zvezda Granda“

Miljana Kulić, Dušan Svilar Printskrin: TV Pink, Foto: Marko Jovanović

Miljana Kulić se svojevremeno dopadao nekadašnji pobednik „Zvezda Granda“ Dušan Svilar. Učesnica „Zadruge 4“ tvrdila je da se dopisivala sa pevačem, ali da ju je on navodno prijavio policiji.

PREPORUKA:   Oglasila se Marija Kulić, a posle novog napada psihički labilne Miljane Kulić i ponovnog zaljubljivanja u Mišela Gvozdenovića

Dušan je demantovao da je bilo dopisivanja, a Miljani ne želi da da publicitet.

– Ja ne bih hteo ništa dodatno da o tome pričam, jer javnost dobro zna šta se sve tu dešavalo. Tu priču bih završio, to je prošlost. Svako koga nešto zanima, može da se raspita u sudu, ti slučajevi su zavedeni. Ne bih da dajem dodatni publicitet dotičnoj, ja sam nastavio svoj život dalje i prošlost sam ostavio iza sebe. Sve što mogu da kažem jeste da sam sada srećan i da dobro živim – rekao je Svilar za Pink.rs.

PREPORUKA:   UNIŠTILA SE: Rani radovi starlete Maje Marinković, nije želela da naplati učešće u spotu, to joj je bila odskočna daska za ulazak na TV ekrane i podizanje sebi cene!

(Telegraf.rs)

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!