.

Fili Mijatov razbijao vrata da pobegne, pa diskvalifikonan i dužan TV Pinku 100 000 evra!

FILIP MIJATOV DISKVALIFIKOVAN! Nakon što je svojevoljno napustio imanje, moraće da plati kaznu od 100 hiljada evra – Zadrugar je nekoliko puta pokušao da pobegne iz Zadruge, a poslednji put je razlupao vrata čekićem!

Izvor: Pink scereenshot

Filip Mijatov je večeras napravio haos na imanju u Šimanovcima kad je pokušao da pobegne iz Zadruge. I dok je pre neki dan samo lupao na vrata, pa pokušavao da pronađe tajni prolaz, čini se da je sada preterao – uzeo je čekić iz radionice i polupao stakla na vratima i prozorima.

PREPORUKA:   Miroslav Miki Đuričić dobio ćerku, pa se oglasio na društvenim mrežama

S obzirom na to da je večeras izbacivanje, Veliki šef je poslao pismo zadrugarima odmah na početku večeri, a ovonedeljni vođa Lepi Mića pročitao je saopštenje pred svima.

„Zadrugari, s obzirom na to da je Filip Mijatov svojevoljno napustio imanje, on je diskvalifikovan i televizija Pink će već sutra pokrenuti tužbu i tražiti nadoknadu od 100.000 evra, na iznos kazne, jer je ovo već drugi put da prekrši ugovor po istom osnovu. Veliki šef“, pročitao je Mića.

PREPORUKA:   Branislav Radonić Brendon i Nikola Orozović gostovali u UŽIVO emisiji Narod pita, a onda je Brendon pobegao glavom bez obzira iz emisije! (SNIMAK)

Pogledajte Filipove pokušaje da pobegne:

Bežanje iz ZadrugeIzvor: YouTube/haLiix
You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!