.

Edis Fetić klečaće na kukuruzu kada dodje u Novi Pazar, Novopazarci ogorčeni kako ih je predstavio, ne zaslužuje da živi

NEĆEŠ MOĆI DA UĐEŠ U NOVI PAZAR FETIĆU! Klečaćeš na kukuruzu? Legenda jugoslovenskog sporta besneo na nevernog ZADRUGARA

Edis Fetić gostujući u jednoj emisiji našao se na udaru fanova rijalitija „Zadruga 3“. Naime, njemu je zbog afere na imanju u Šimanovcima skrenuta pažnja da u Novom Pazaru više neće biti dobrodošao, te da mu supruga Zilha nikada neće oprostiti neveru.

PREPORUKA:   Posle finala Anita i ANđelo se rastali, svako otišao na svoju stranu, svojoj kući!

„Ovde legenda Jugoslovenskog sporta. Drago mi je da vidim Gagu, Draganu. A Eda treba da bude sramota šta je pravio od Dragane Mitar. Ja ću je usvojiti. A ti, Edise, ćeš klečati na kukuruzu, nećeš moći da uđeš u Novi Pazar, svi te mrze, a žena ti nikad neće oprostiti. Pitaj familiju svoje žene, sve će ti reći. Stidi se svega što si uradio Dragani Mitar“, besneo je on u „Zadruga, narod pita“, a Edu to nimalo lako nije palo.

foto: Printscreen Pink

„Što se sporta tiče, ja jesam igrao tenis… Prvi junior Srbije je iz mog kluba. Bio sam među pet igrača u Srbiji. Dragana jeste vodila računa o meni, to je istina, ja neću nikada ružne stvari govoriti o njoj, ona je moj odabir“, izjavio je tada Edis, kojem nije bilo nimalo svejedno.

PREPORUKA:   Marko Janjušević Janjuš poludeo na spominjanje njegove ćerke u rijalitiju!

„A, ja sam slab na moj grad i niko me se neće odreći“, dodao je drhtavim glasom.

foto: Printscreen PINK

Kurir.rs, M.G/Foto: Printscreen Pink

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!