.

Anita Stanojlović se razočarala, neće biti u izolaciji sa Anđelom!

ANITA DOBILA ŠUT-KARTU, NIŠTA OD VEZE SA ANĐELOM: Ranković joj priredio hladan tuš, ni izolacija joj neće pomoći!

Anita Stanojlović se nadala izolaciji sa Anđelom, ali joj je on priredio hladan tuš.
ANITA DOBILA ŠUT-KARTU, NIŠTA OD VEZE SA ANĐELOM: Ranković joj priredio hladan tuš, ni izolacija joj neće pomoći!

Foto: TV Pink/printscreen

Kako je ukućanima saopšteno, ni ove nedelje neće biti izbacivanja iz „Elite“, te će Marko Đedović nastaviti da bude vođa, a kako mnogi komentarišu na društvenim mrežama, ali i na imanja u Šimanovcima, novi potrčci će, sumnja se, biti Anita Stanojlović i Anđelo Ranković.

Ukućani su danas neobavezno ćaskali u Pabu, a Anita i Anđelo su zamišljali kako bi mogao izgledati njihov boravak u izolaciji. Anita se sve vreme tome nadala, ali je usledio hladan tuš, koji nije mogla ni da zamisli.

PREPORUKA:   NOVA VRELA AKCIJA: Aneli i Janjuš se svađaju a pomire u krevetu vrelom akcijom!

Naime, Anđelo joj je poručio da svakako neće spojiti dušeke, već da će i u izolaciji spavati odvojeno, što je Aniti nikako nije dopalo:

– Ti i ja ćemo biti na dva odvojena dušeka u izolaciji – poručio je Anđelo Aniti.

– Ja ti pričam za spavaću sobu – odgovorila je Anita.

Anita se više cimera poverila kako bi volela da bude sa Anđelom i kako se nada da će njih dvoje biti potrčci i da će već od ponedelja vođa odlučiti da ih pošalje u izolaciju da se bolje upoznaju i vreme provode sami daleko od svojih cimera.

Anita je u razgovoru sa cimerima pričala kako su prošle godine u ovo vreme Filip Car i Aleksandra Nikolić proveli šest nedelja u sobi za izolaciju i da bi ona volela da se i njoj to dogodi sa Anđelom, kako bi mogla da da sve od sebe da ga osvoji i sa njim uplovi u ljubavnu vezu.

PREPORUKA:   Jovana Matora potrošila sav novac roditelja, ni hleba nemaju da kupe!

Iako je Anita još uvek u braku sa Jovanom Tomić Matorom i papiri za razvod još uvek nisu stigli Anita nema problem da se opusti u odnosu sa Anđelom i da pred svima pokazuje koliko je odlepila za njim. Matora zbog njihove bliskosti svaki dan doživljava emotivne slomove, ali Stanojlovićeva ne krije da je to ne zanima i da nju više ne voli.

Both comments and pings are currently closed.

3 Responses to “Anita Stanojlović se razočarala, neće biti u izolaciji sa Anđelom!”

  1. […] Anita Stanojlović ne odustaje u nameri da na sve načine zadobije pažnju Anđela Rankovića, inače od ranije ljutog neprijatelja svoje bivše partnerke Jovane Tomić Matore. […]

  2. […] Elite Anđelo Ranković i Anita Stanojlović ove nedelje borave u izolaciji. Dok je Stanojlovićeva obavljala poslednje pripreme pred spavanje, […]

  3. […] Nakon razgovora sa Markom Đedovićem, Jovana Tomić Matora je razgovarala sa Milicom Veličković i Borom Terzićem o sukobu koji je imala sa Anitom Stanojlović. […]

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!