.

Edo komentarisao odnos Dragane Mitar i Vladima Tomovića – Mislim da joj to kao majci nije potrebno!

„Mislim da joj to kao majci ne treba“: Edo prokomentarisao odnos Dragane Mitar i Vladima Tomovića

Edis Edo Fetić

– Mislim da se ona malo zaigrala. Trenutno su moje emocije prema njoj iste, kao kad sam i ušao – rekao je Edo

Edis Edo Fetić popričao je sa voditeljem Ognjenom Amidžićem o aktuelnom dešavanjima u „Zadruzi“. Popularni gospodin Torta se dotakao svog odnosa sa Draganom Mitar, a on je istakao da njoj ne treba veza sa Vladimirom Tomovićem.

Naš odnos je onakav kakav je bio i pre. Tu smo, pomažemo se puno. Iznenadio sam se oko toga što se desilo kada je ušla. Posle toga sam pokušao da razgovaram sa njom. Generalno, moje mišljenje je da njoj to nije trebalo. To sam pokušavao sve vreme da joj skrenem pažnju. Ja sam svakako tu – rekao je Edo i dodao:

PREPORUKA:   Anđela Đuričić komentarisala učesnike Elite Zadruga 7, ponizila ih rečima!

– Mislim da između Tomovića i nje nije bilo poljubaca, grljenja, ljubljenja… Ja sam par puta pokušao da razgovaram. Kaže mi: „Prekidam, desila se greška, neću više“ i onda uradi ponovo. Mene to ne dotiče, ali mislim da joj kao majci ne treba. I ja sam roditelj troje dece. Često napravi glupost i onda pokušava u drugom da napravi krivca. Rekao sam joj: „Nemoj samo da ja ispadam debil“. Ona i ja se nijednom nismo poljubili. Ništa nije bilo između nas i to je ta neka priča. Njoj to stvarno ne treba. Mislim da se ona malo zaigrala. Trenutno su moje emocije prema njoj iste, kao kad sam i ušao – rekao je Fetić.

PREPORUKA:   Otac Maje Marinković trajno ponizio Stanislava i njegovu porodicu!

Edo se prisetio i sukoba sa Vladimirom Tomovićem i naveo je da je sada sve u redu sa njima.

– On i ja smo odmah ispeglali odnos. Ne družimo se, ali to su ti neki muški odnosi. Pričali smo oko toga, čovek nije kriv. Sinoć je čak prišao i čestitao, što sam ja i očekivao i od njega. Teško da možemo mi da se družimo. Stvorila se neka tenzija između nas, nema potrebe za tim – rekao je Edo Fetić-

Pogledajte snimak:

(Telegraf.rs)

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!