.

STRAŠAN HAOS U „ZADRUZI 3“: Miljana Kulić i Nikola se žestoko izvređali, usledilo pljuvanje i sukob, a obezbeđenje sprečilo krvoproliće!

HAOS U „ZADRUZI 3“ Miljana i Nikola se žestoko izvređali, usledilo pljuvanje i sukob, a razdvajalo ih obezbeđenje

Miljana i Nikola Foto: youtube

Miljana Kulić se žestoko sukobila sa Nikolom Orozovićem, a nako teških reči u Belu kuću je uletelo obezbeđenje kako bi ih razdvojilo.

Foto: youtube

Miljana je krenula sa svojim izlaganjem na porodičnom sastanku, ali je vrlo brzo nastao haos, kada su zadrugari počeli da pričaju, a Nina Babić je zamerila što ovonedeljni vođa Nikola Orozović ne reaguje.

PREPORUKA:   Miljana Kulić se posvađala sa Bebicom pa odlučila da izašđe iz Elite, podnosi krivičnu prijavu i tužbu!

– Drago mi je što postoji crni sto, 24 sata se snimamo, vidi se pravo lice. Zna se ko su ljudi koji ovde ustaju i pričaju svašta za mene, a posle se šlihtaju. Plašim se da ne potonu u mojoj pozadini – pričala je Miljana.

Nikola i Miljana su se nakon toga posvađali jer je on želeo da prekine sastanak, a on joj je rekao: „Mrš“, zbog čega ga je Kulićeva pljunula.

PREPORUKA:   Miljana Kulić provocira Bebicu, još malo pa će Bebica zapeniti!
Miljana Kulić Foto: Printscreen / screenshot
Miljana Kulić

Usledile su žestoke, obostrane uvrede, Orozović je odgurnuo Miljanu od sebe, a ona mu je uzvratila tako što ga je odgurnula kolenom, a obezbeđenje je uletelo u kuću kako ne bi došlo do fizičkog sukoba, a ovo dvoje zadrugara nastavili su sa svojom svađom i uvredama.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!