.

Ervin Mujaković se hvalio da je spavao sa preko 550 žena, evo ga danas kako izgleda

NJEGOVE BRUTALNE INTIMNE ODNOSE GLEDAO JE CEO REGION Bio je sa 550 žena, najveći zavodnik u Velikom bratu, a danas ne liči na sebe!

Nakon Velikog brata, napravio je pauzu, a onda se oprobao i u Zadruzi
Ervin Mujaković

Foto: Alo/Printscreen

Prvi rijaliti program u Srbiji i regionu, bio je planetarno popularni Veliki brat, a jedan od najintrigantijih učesnika tada bio je Ermin Mujaković, koji je privukao veliku pažnju.

Ipak, ono što je obeležilo jednu od sezoni tada najpoznatijeg rijalitija i o čemu je brujao region je kada su se 2015. godine pred kamerama, nakon manje od 48 sati od ulaska, „dohvatili“ Stefani Banić iz Splita i tadašnji menadžer solarijuma Ervin Mujaković iz Sarajeva. Taj prvi put je, činilo se, bio diskretniji od ostalih, jer su već nakon sledećih i sve žešćih „akcija“ počeli da nailaze na kritike ostalih ukućana koji su krajnje osuđivali njihovo ljubavisanje pred svima.

PREPORUKA:   Bebica i Teodora ne mare za druge učesnike rijalitija, PONOVO imali VRELU AKCIJU PORED SVIH!

Najoštriji pri kritikovanju su bili je Rade i Rada Vasić, koje smo kasnije sa sinovima gledali u Zadruzi.

Jeste li završili više? Pa stvarno nije vas sramota! Je l’ hoćete svi da se je*emo, a vi da gledate? – vikala je Rada.

– Ako ćete da se je*ete, idite van ove sebe. Drugi gledaju šta radite! Idite tražite sobu, pa se je*ite. Ne možemo da spavamo, sram vas bilo. Ja ne znam, Stefani, kako te nije sramota – priključio se Rade.

Stvarno, ne možemo da spavamo – nadovezala se jedna od učesnica. U nekoliko navrata se moglo videti samo jasno pomeranje „jorgan planine“, a svaki naredni put je bilo vrlo jasno šta rade.

PREPORUKA:   Luna Đogani optužena da se uvek slika u istoj majci!

Njihova ljubavna priča nije dugo potrajala, a Ervin je zatim počeo da gaji simpatije prema starleti Barbari Šegetin, drugarici Soraje Vučelić.

Stefani se, nakon rijalitija, potpuno povukla iz javnosti, a Ervin je kratko bio učesnik Zadruge gde je osvojio Minu Vrbaški koja je završila sa njim u krevetu, ali je bio i deo devete sezone rijalitija Parovi.

Ervin se u to vreme hvalio da je spavao sa 550 žena.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!