.

Rijaliti veteran lepi Mića odlučio da ode u rijaliti penziju!

LEPI MIĆA IDE U PENZIJU Pevač stavlja tačku na rijaliti karijeru

Lepi Mića je u razgovoru sa Anitom Stanojlović i Anđelom Rankovićem otkrio da je ovo njegova poslednja sezona rijaltija, te da više neće učestvovati
Lepi Mića

Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Lepi Mića redovan je učesnik svake sezone rijalitija, a sada je odlučio da tome dođe kraj.

Naime, Lepi Mića je u razgovoru sa Anitom Stanojlović i Anđelom Rankovićem otkrio da je ovo njegova poslednja sezona rijaltija, te da više neće učestvovati.

PREPORUKA:   Rialda Karahasanović trudna, pokazala trudnički stomak u petom mesecu trudnoće!

– Samo da prođe ovaj cirkus – rekao je Lepi Mića.

– Još ovaj? – upitao je zbunjeno Anđelo, a Mića mu je potom objasnio zašto je ovo njegovo poslednje učešće.

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

– Preveliki je geniracijski jaz, drugačije shvatam rijaliti. Ne treba mi da se valjam sa Bojanom po krevtu. Ja sam zbog toga odlučio da stavim tačku. Samo se gleda se prekinu diskusiju, odmah skaču, kompleksiraju se. Miona je okej devojka, ništa nije nikome uradila i odmah je k*rva… Za koga god odmah k*rva. To su sve frustracije. Samo neke tužbe, je l’ treba da idem po sudovima? Ako me vređaš, vređam te, a one odmah tužba. To nije okej. Ja sam rekao neka se kače, mene to ne ineteresuje, a kad se ja nakačim onda kuku majko. Hoću protivnika sa kojim mogu da se posvađam, da diskutujem i da razgovaram. Ja ne mogu da pustim da mene neko vređa i onda da ćutim. Ja Brku da bih ućutao moram da ćutim jer on neće da sluša poniženja i kad nešto kažem on odmah kaže: „Tužba!“ Da li razumeš? Njih 10 skoči na Mionu, ona nije zlato. Kačavendu su hteli da izbace iz krevet, Aneli i Miona – objašnjavao je Lepi Mića.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!