.

FILIP CAR ide i ZATVOR, na uslovnoj je slobodi a imao je obračun… (SNIMAK)

SVI OSTALI U ŠOKU Isplivao snimak, Filip Car na uslovnoj slobodi, sad ga čeka zatvor? (VIDEO)

Lepi Mića sve rekao

SVI OSTALI U ŠOKU Isplivao snimak, Filip Car na uslovnoj slobodi, sad ga čeka zatvor? (VIDEO)

Foto: Printscreen

Filip Car juče je imao okršaj sa Majom Marinković i Adamom Labunskim, nakon čega su zadrugari polemisali o njegovom opstanku u rijalitiju, a Lepi Mića je otkrio da je čak i njegov boravak na slobodi upitan.

YouTube/Zadruga Official

Car je sinoć izgubio kontrolu i nasrnuo na Maju i Adama, a onda se pojavio snimak iz „Zadruge 6“ u kojem je Lepi Mića vikao zbog nezavidne situacije u koju je sebe dobeo Filip. Mića tom prilikom otkriva da Car može da dobije robiju do 5 godina zatvora zboga nasilja u Zadruzi.

U tom videu Miljan Vračević brani Cara, ali Lepi mića otkriva da je Filip na uslovnoj kazni tri godine i da je time prekršio uslovnu.

PREPORUKA:   Žestoka lezbejska akcije Jovane Matore i Anite - majke malog deteta!

– Alo, alo, nisi u mogućnosti neke stvari da radiš gospodone Care Filipe. Malo se dozovi pameti, nemoj posle da se kaješ zbog toga – rekao je Mića.

– Da dobije zatvor pet godina – vikao je Mića.

– Kakav zatvor, čoveče, nije nikog ubio – vikao je Miljan.

– Alo, čovek pod uslovnom tri godine – nastavio je Mića.

Podsetimo, Miki Đuričić je u emisiji takođe otkrio da ne sme da se pobije u Zadruzi, jer bi išao u zatvor, s obzirom da je već imao problema zakonskih jer je nasrnuo na Nadeždu Biljić i Suzanu Perović u rijalitiju.

PREPORUKA:   Deca Ane Ćurčić se kriju po hodnicima fakulteta, sramota ih šta im je učinio Zvezdan Slavnić pred kamerama!

Da li Cara zaista čeka zatvorska kazna i da li je ovime prekršio uslovnu kaznu, kao što kaže Lepi Mića, ostaje nam da saznamo..

Tagovi
Filip Car Zadruga Zadruga 6 Zadruga 6 tuča zadruga 6 seks zadruga 6 vesti zadruga 6 uzivo alo rs zadruga 6 zadruga 6 svadba zadruga 6 novi vođa najnovije vesti zadruga 6 zatvor
Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!