.

Filip Car ostavlja Aleksandru Nikolić zbog Dalile?!

PUKLA TIKVA Novopečenim verenicima odzvonio kraj, Car šutnuo Aleks zbog Dalile

Bivši verenici otpratili su se sa Instagrama, a Filip sada pokušava da stupi u kontakt s Dragojevićevom
Dalila, Car i Aleks

Foto: Alo/Foto: Alo/ilustracija

Aleksandra Nikolić i Filip Car zaklinjali su se na večnu ljubav tokom celog učešća u Zadruzi, ali su, kako se čini, odmah po izlasku iz rijalitija shvatili da nisu jedno za drugo.

Car i Aleksandra su se otpratili i sa Instagrama, a pojavila se i Filipova prepiska sa adminom grupe koja ga podržava, a u kojoj je tražio broj svoje bivše devojke Dalile Dragojević.

PREPORUKA:   Aleksandra Nikolić ne doji bebu, sada se MNOGO KAJE zbog toga!

Osim toga, Filip je u prepisci napisao da bi pre oženio Divnu DNK nego Aleksandru, koju je verio pred kamerama rijalitija.

„Pošaljite mi Dakicin broj. Vidite u grupi da me spojite sa njom“, napisao je Filip Car, kako prenosi Hajp, a na konstataciju da će se uskoro oženiti, navodno je poručio:

Car, Aleks

PrintScreen YouTube/Zadruga Official

„Vidi, pre ću Divnu DNK da oženim nego Aleksandru. Koliko sam stvari saznao da me je slagala u Zadruzi, nema ništa od svadbe“.

Podsetimo, Nikolićeva je ulaskom u vezu s Filipom počinila preljubu, budući da je do tog trenutka bila u emotivnoj vezi sa Dejanom Dragojevićem, te su mnogi na to gledali kao na rijaliti igru.

PREPORUKA:   Ko je Filip Car? Detaljna biografija

Kako ih niko nije uzimao za ozbiljno, još veći šok je usledio onog trenutka kada je Car odlučio da zaprosi svoju devojku, što je i učinio svega nekoliko dana pred kraj rijalitija.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!