.

Ana Ćurčić najavila da će strpati u zatvor Zvezdana Slavnića, žestoki odgovor!

ZVEZDANE, ŠALJEM TE U ZATVOR Ćurčićeva najavila tužbu protiv Slavnića, on joj žestoko uzvratio

Angažovala sam advokate i krivično ću ga goniti, a podnela sam i zahtev za zabranu prilaska, rekla je bivša zadrugarka
Ana Ćurčić

Foto: Alo/Foto: Ataimages

Zadruga 6 završila se pre manje od nedelju dana, ali kako se čini, za pojedine učesnike rijaliti i dalje traje.

Ana Ćurčić, koja je u Zadrugu 6 ušla kako bi se obračunala sa Zvezdanom Slavnićem, rat s njim nastavila je i nakon izlaska, budući da je najavila da će bivšeg nevenčanog supruga prijaviti za nasilje.

Ćurčićeva, koja je završila na drugom mestu u Zadruzi, istakla je da tokom boravka u rijalitiju nije mogla da iznese sve detalje nasilja koje je godinama trpela od Zvezdana, ali da će sada pravdu potražiti na sudu.

– Pokajala sam se zbog svog ponašanja u rijalitiju, a narod se podelio. Jedan deo me je video kao rijaliti igrača, a drugi su prepoznali ono šta sam preživela. Kajem se što nisam išla muški na njega, ali priznajem da sam se jako bojala – rekla je Ana, i dodala da upravo iz straha nije mogla da ispriča svoju stranu priče.

Ana Ćurčić

Foto: Ataimages

– Nisam mnogo toga ispričala, bila sam ućutkivana, napadnuta od drugih zadrugara, ali ima vremena kada ću sve lepo objasniti. Čuvala sam se i sklanjala od Slavnića, a moj problem s njim je dubok i dugogodišnji – rekla je Ana, koja je preuzela i konkretne korake kako bi se zaštitila od bivšeg partnera.

PREPORUKA:   Starleta napljuvala učesnika Zadruge nakon što je spavala sa njim ne znajući da je oženjen!

– Emocije prema Zvezdanu više ne postoje, ali ne želim da moja priča ostane nedorečena. Želim na svaki način da objasnim ko je on bio u mom životu i šta sam preživljavala sa tim čovekom, a reč je o psihofizičkom nasilju. To je nešto što nisam imala prilike da kažem, a on je svoju prirodu pokazivao svaki put kada sam  htela nešto da kažem. Izneo je tonu laži, o tome ćemo tek pričati. Podnela sam zabranu prilaska, skupila sam advokate i biće krivično gonjen sa moje strane, to je moje pravo – rekla je Ana, i dodala da njen bivši partner nije pokušao da je kontaktira nakon izlaska iz Zadruge.

– Javili su mi samo da je ulazio na moje lajvove na Instagramu sa lažnih profila, a to me ne zanima. Anđeli i njemu želim sve najbolje – poručila je Ana na kraju, a mi smo pozvali Zvezdana koji nam je rekao da mu nije jasno zbog čega njegova bivša i dalje govori o njemu.

– Šta da kažem sem da ne razumem gde sve to ide, pogotovo ako znamo da me se rešila i da smo svi krenuli u nove živote i ljubavi. Nastavljam svoj put i posao kojem se jako radujem – rekao je Zvezdan, i dodao da je konačno našao sreću u ljubavi.

– Volim Anđelu i samo me to interesuje – rekao je Slavnić na kraju.

Očekivala sam pobedu

Ćurčičeva je završila na drugom mestu u finalu Zadruge 6, ali ne krije daje priželjkivala bolji plasman.

PREPORUKA:   Nesuđena kuma Milena Kačavenda oplela po Ani Ćurčić: Izbacila je poplava a ponaša se kao mafijašica!

– Očekivala sam pobedu i bila sam iznenađena kada se to nije desilo, ali ne zameram nikome jer je pobedila Aleksandra. Vratila sam deo sebe i imam mnogo da radim na svojoj psihi i traumama – rekla je Ana.

Milena je prešla granicu, ali sam joj oprostila

Milena Kačavenda javno je iznela mnoge šokantne detalje iz Aninog i Zvezdanovog odnosa, a po završetku rijalitija spekulisalo se da su se njih dve zbog toga posvađale.

– Milena se borila na svoj način i nas dve smo razgovarale po mom izlasku. Ona jeste prešla granicu, što nije trebalo da uradi. Borila se za mene onako kako je mislila da treba, ali važno je da nije bila zlonamerna. Nisam je osudila zbog toga jer se borila za mene  – rekla je Ana.

Deca mi ništa nisu zamerila

Tokom boravka u „beloj kući“ Ana se pribojavala susreta sa sinom Lukom i ćerkom Ivom, budući da su, kako je rekla, na televiziji saznali mnoge detalje iz njenog odnosa sa Slavnićem.

– Strahovala sam zbog svega, ali nisu mi ništa zamerili, mi smo jedno. Jako teško smo podneli sve to, svi se oporavljamo – rekla je Ćurčićeva.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!