.

Filip Car žestoko isprozivao voditelje rijalitija Zadruga Elita!

OŠURIO PO VODITELJIMA „ELITE“ Filip Car bez blama i dlake na jeziku krenuo da rešeta novu postavu koja vodi rijaliti!

Bivši takmičar o bivšem voditelju „ružičaste televizije“ i starim-novim TV licima.
Filip Car

Foto: ATA IMAGES/Foto: Ataimages

Bivši takmičar „Zadruge“, Filip Car pokrenuo je na društvenoj mreži TikTok sopstveni format pod nazivom „Carski rez uživo“.

Rijaliti-zvezda je tokom svog uključenja na pomenutoj socijalnoj mreži komentarisao novu sezonu popularnog TV formata pod nazivom „Zadruga Uživo Elita„.

Car je posebno zasmetala nova voditeljska postavka sedme sezone „Zadruge“.

Voditelji zadruge 7

Alo

Dušicu Jakovljević i Darka Tanasijevića je pohvalio, dok je nešto blaži u kritici bio prema Ivani Šopić, ali Anu Radulović i novo TV lice Mašu Mihailović nije štedeo. Filip posebno ističe bivšeg voditelja „Pink TV“, Milana Miloševića.

PREPORUKA:   Trudnoj Aleksandri Nikolić momentalno pozlilo kada je čula da CAR dolazi u Beograd!

– Malo mi se voditeljska ekipa ne poklapa. Darko je uvek bio savršen za „Pitanja novinara“. Ali, meni bez Milana Miloševića nema ‘leba. Meni je Milanče za te stvari rođen i on to podigne na onaj nivo na koji ne može niko. Zna za zaj*banciju, ima šlifa, zna napraviti ono što drugi ne umeju. Zna svoj posao. Milanče je bio učesnik i dugogodišnji novinar i neko je ko je rođen za taj posao. Zna napraviti tenziju, dinamiku, nasmejati – ističe Filip na TikToku, pa baca se na dalje komentarisanje TV lica „ružičaste televizije“:

PREPORUKA:   UŽIVO: Starleta Stanija javno raskinula sa svojim oženjenim dečkom!
Filip Car

Foto: ATA Images

– Ivana Šopić, onako, snašla se u tom poslu. Ova nova mala mi izgleda kao neka Palčica, a Ana Radulović mi je maksimum za „Red TV“. Dušica je opet neki nivo i ona je za studio. Nekako mi, ipak, nije to to. Mnogi će reći da ja sad ovako pričam zato što nisam tamo – ističe bivši zadrugar.

Car se osvrnuo i na postavku takmičara o kojoj nema najbolje mišljenje, ali samo startovanje sezone i izgled imanja u Šimanovcima je pohvalio.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!