.

Ucena za oženjen dečka Stanije Dobrojević, 20 000 evra alimentacija ženi!

UCENILA GA ZA 20.000 EVRA I ALIMENTACIJU Isplivali šokantni detalji razgovora Aneli i Asmina nakon prevare, sve se otkrilo!

Asmin, Aneli, Stanija

Foto: Printscreen/Facebook

Aneli Ahmić ispričala je u rijalitiju „Zadruga 7“ da ju je suprug Asmin prevario sa starletom Stanijom Dobrojević.

U domaćim medijima, osvanula je audio poruka u kojoj Aneli navodno traži Asmiru 20.000 evra.

– Ja ne želim s tobom biti. Radi se o tome da ti meni govoriš da ne dolazim u Austriju. Ja ću doći jer tu imam i te kakva prava. Imam prava na svašta nešto – priča ženska osoba na snimku, za koju tvrde da je Aneli, a onda odbija navodnu Asminovu ponudu da ostanu u prijateljskim odnosima.

Aneli Ahmić

Printscreen

– Možemo biti prijatelji ako ispoštuješ moja prava. Ja sam tek danas saznala svoja prava. Jer sam ja teška glupača koja je htela da ode, a da ne uzme svoja prava. I tek tako otići i pokupiti se za neku pi**ivu alimentaciju. To tako neće moći. Jer mi ćemo se morati dogovoriti, ako ćeš ti pristati na ono što ja tražim, ja se neću uprtiti, a ako ne pristaneš, moja advokatica će naći pravnika gore, a prava mi je pročitala i ganjaćemo se sudski – govorio je ženski glas.

PREPORUKA:   Bivši zadrugar i tiktoker Nenad Neca Lazić ima veliki zdrvastveni proble m - SALO NA VRATU, guši se!

– Ti ako želiš da budeš prijatelj, onda ćeš pristati na moje ono što ja tražim. Jer ja imam i te kako prava, ja sam tu tri godine živela, tu sam rodila dete, sve imam dokazano da živim tu – završio je ženski glas, a onda poručio:

PREPORUKA:   Jezivo divljanje pred kamerama u rijalitiju Zadruga 7 Elita!
Stanija, Aneli, Asmin

Foto: Alo/ilustracija

– Kontaktirala sam advokaticu i rekla mi je kakva imam prava. Ja se tu mogu uprtiti, a ti ćeš odlučiti da li ću se ja tu uprtiti ako me ne isplatiš. Isplata je 20.0000 evra i mesečna alimentacija – čuje se u glasovnoj poruci.

– Ok, ja ću primati 250 evra, ali ti ćeš morati da dokazuješ čije su firme i odakle ti tolika auta i sve ćeš morati da dokazeš. Ganjaćemo se tako – rekla je ženska osoba za koju tvrde da je Aneli.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!