.

Starleta Stanija Dobrojević plakala u emisiji posle skandala koji se desio sa oženjenim dečkom!

POZLILO STANIJI DOBROJEVIĆ Nakon uživo emisije završila kod lekara: „Ne oseća se dobro“

Stanija Dobrojević raskinula je sa verenikom Asminom Duržićem nakon što su se u medijima pojavili navodi da on ima ženu.
Stanija Dobrojević Foto: Zoran Ilić / RingierStanija Dobrojević

– Pre samo mesec, dva, bila sam na sedmom nebu što se ljubavi tiče. Imam svog čoveka koji me voli, verio me je, bili smo u Majamiju, kao da smo sami na svetu… I dolazim u Srbiju i ovo me sve sačekalo. Svi su mi pisali i porodica i fanovi, da sam nekom preotela muža i ja njemu: „Šta je ovo“, on kaže: „Daj, bre, ništa“, i ja opet, i onda kad je pogledao rekao je: „Uh, moja bivša ušla u Zadrugu“. Znači nisam znala šta se dešava, doživela sam nervni slom usred Budve – rekla je Stanija za „Blic“, pa otkrila da je rešila da za sada stavi tačku na vezu sa Asminom.

PREPORUKA:   Starleta Stanija Dobrojević pripremila Vaskrs u PINK bojama

Foto: Pink / screenshot

– Ja sam njega danas ostavila, presekla sam… Od nečeg najlepšeg, meni se život pretvorio u pakao. Moram da kažem da nikome nisam preotela muža, nisam rasturačica brakova, ja nisam znala da ta žena postoji dok tamo nije ušla. Znala sam da je pre tri godine sa nekim dobio devojčicu, rekao je da od toga nema ništa, da su bili na veče i da je ostala trudna, da on finansira sve – govorila je Stanija.

Inače, kako saznajemo, Staniji je sinoć pozlilo zbog stresa koji je preživela. Starleta je nakon emisije u kojoj je gostovala otišla u svoj stan u Rumi, kada je krenulo da joj se vrti u glavi i da joj bude loše.

PREPORUKA:   TRUDNA Aneli Ahmić, majka doživela nervni slom, hitno pozvala TV Pink!

Foto: Ringier

– Stanija se baš istresirala. Danima ne može ništa da jede, ne spava, konfuzija joj je u glavi. Oseća se izigrano, a sa druge strane, zna kako se osećala pored Asmina i koliko se on trudio i pružao joj ljubav. Nije joj realno da to sve nije bila vanvremenska ljubav. Kada je došla iz Amidžija, htela je odmah da skine šminku i legne u krevet, ali je odjednom počelo da joj se manta u glavi. Imala je utisak da joj srce preskače i da ne može da diše. Zvala je najbliže i momentalno otišla u bolnicu – tvrdi izvor za „Blic“.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!