.

Stanija Dobrojević žestoko uzvratila Marku bodibilderu: ja sam te proslavila!

STANIJA URNISALA BIVŠEG „Proslavila sam Marka Markovića, posle mene NIŠTA NIJE URADIO“, evo kad ga je videla poslednji put

Stanija Dobrojević poslednjih dana nalazi se u jeku skandala zbog veridbe sa oženjenim Asminom Durdžićem, što je sve razotkrila Aneli Ahmić, čim je postala deo rijalitija „Zadruga 7 – Elita“.
Stanija Dobrojević, Marko Marković Foto: Instagram / screenshotStanija Dobrojević, Marko Marković

Stanija Dobrojević je nakon toga okončala svoju vezu sa njim i trenutno boravi u Kini, a sad je prokomentarisala svog bivšeg dečka Marka Markovića, koji je danas opleo po Asminu.
Marko je nekada bio u vezi sa Stanijom

Foto: Zoran Ilić, Snežana Krstić / RingierMarko je nekada bio u vezi sa Stanijom

PREPORUKA:   Borba za starateljstvo: Marija Kulić ima starateljstvo nad Željkom, uključio se i Ivan Marinković u borbu za dete!

Ona je prvo prokomentarisala činjenicu da je Marko i dalje javnosti najpoznatiji kao njen bivši dečko.

– Pa, zato što jednostavno mu je to titula zbog koje se proslavio, i dalje je nosi. Još uvek nije nešto uradio da bi ga više proslavilo od veze sa mnom – rekla je ona, a na pitanje da li je videla da se zbližio sa transrodnom pevačicom i prostitutkom Elektrom Elit odgovorila je:

– Neka, neka…

Stanija ne krije kad se videla sa njim poslednji put.

– Poslednji put smo se videli kad sam ga odvezla u „Zadrugu“. Znači, mi smo posle raskida ostali u korektnim odnosima, vratio mi je kucu Pabla. Bili smo u kontaktu, prijateljski, lepo smo se razišli, desilo se, eto, da je pred ulazak bio kod prijatelja zajedničkih u Rumi, nije imao ko da ga vozi taj dan, ja sam išla za Beograd na neke tretmane, nije mi bio problem. Odvezla sam ga direktno u Šimanovce, i smatram da sam davala i da sam mnogo štedela i da sam lepo govorila o njemu dok je bio tamo. Međutim, po njegovom izlasku više se nije javio i ne mora, to je to – poručila je starleta za „Skandal“.

Both comments and pings are currently closed.

One Response to “Stanija Dobrojević žestoko uzvratila Marku bodibilderu: ja sam te proslavila!”

  1. […] Foto: Zoran Ilić, Snežana Krstić, privatna arhiva / RingierAneli Ahmić, Asmin Durdžić, Stanija Dobrojević […]

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!