.

Gagi Đogani se uživo uključio u Zadrugu 2, a ono što je rekao sve je šokiralo!

„LUNA MORA DA PRIPAZI NA SVOJE PONAŠANJE“ Gagi Đogani se uključio u Zadrugu, a ono što je rekao ostavilo je sve u šoku

Luna Đogani Foto: screenshot

Voditeljka Dušica Jakovljević obavestila je večeras publiku televizije „Pink“ da će se putem telefonskog poziva uključiti otac aktuelne učesnice „Zadruge 2“ Lune Đogani, Gagi Đogani.

Foto: Instagram / Instagram

Dušica je Gagija upitala o vezi njegove ćerke Lune Đogani sa Markom Miljkovićem u rijalitiju „Zadruga“, a on je odmah otvorio dušu.

– Ja sam već i rekao na početku rijalitija svoje mišljenje. Rekao sam Luni, ako bude ušla u vezu, da ću da je podržim, nebitno da li je to Marko, Sloba, Žika… Ako je u pitanju ljubav imaće moju podršku – ispričao je Gagi, pa odgovorio na pitanje da li misli da se ovo dvoje zadugara vole.

PREPORUKA:   Voditeljka Dušica Jakovljević sa suzom u oku pričala o svojoj bliskoj prošlosti!

– S obzirom na to da se bliži kraj rijatija, shvatio sam da, šta ja znam, mogu da kažem da se oni vole. Ne mislim da se Marko folira i ne mislim da Luna njega ne voli. Pokazali su da tu postoji ljubav. Podržavam ljubav i to je to – rekao je Gagi.

Foto: screenshot

– U svakom slučaju, ja ne opravdavam takve uvrede, ni bilo kakve uvrede, pogotovo kada je u pitanju veza koja se javno gleda na televiziji. Šta da kažem?! Kada dođe do tih svađa izgovore jedno drugome sve i svašta. Ne opravdavam Marka, ali i Luna treba da pripazi na svoje ponašanje – odgovorio je Gagi, što je iznenadilo mnoge, pa dodao:

PREPORUKA:   Gagi Đogani žali zbog razvoda braka sa Anabelom!

– Meni deluju srećno i zaljubljeno, ona njega voli. Mislim da je Marko pokazao ovih devet meseci poštovanje prema Luni i Luna prema njemu. Mislim da jedno prema drugome pokazuju koliko ta veza funkcioniše. Zatvoren je prostor, veliki je pritisak. Od strane novinara, crni sto, Miljana im je haos napravila. Ta veza funkcioniše tako kako funkcioniše, mislim da bi napolju bilo drugačije. Takve situacije padaju teško i našoj porodici, kao i njegovoj.

Kako je ovo izgledalo pogledajte u videu.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!