.

Marko Miljković se javno izvinio Eni, a onda je prozvao Miljanu Kulić da je monstrum od majke! (SNIMAK)

Četvrtak je rezervisan za gledanje snimaka! Marko Miljković se javno izvinio Eni Popov, a onda je Miljana Kulić napravila haos jer je nazvao „majkom monstrumom“! Ovo dvoje zadrugara je nastavilo da se brutalno vređa!

Marko se javno izvinio Eni Popov! Miljana Kulić napravila haos! (VIDEO) Svet Plus

U jednom od klipova koji je pušten, Zorica Marković je pričala o tome što je u novinama pročitala da je Marko Miljković fizički nasrnuo na bivšu devojku Enu Popov, a zatim je Miljana Kulić potvrdila da je sama Ena to njoj i potvrdila preko poruke. Marko je odmah ustao da demantuje:

„Nema to nikakve veze sa Enom. Desilo se sa drugom bivšom devojkom, nasrnuo jesam, pomirili smo se posle toga, ja nisam mogao da živim sa tom činjenicom, pa smo raskinuli.“

PREPORUKA:   Marija Kulić zapenila kao nikada do sada, nazvala je OPERISANOM NAKAZOM i VODENICOM!

Zorica Marković se izvinila Eni Popov jer je pogrešno protumačili natpise u novinama, a Luna Đogani nije želela da komentariše situaciju, jer je smatrala da to nema veze sa njom. A onda se drugi akter klipa, Miljana, javila za reč:

„Meni je bilo monstruozno ono što je izgovorio za Lunu. Nekako sam se pronašla tada. Kako se iživljavao na njoj, kako joj je uzeo posteljinu. Veza je prekinuta jer je u alkoholisanom stanju nasrnuo na Enu Popov. Zato on ne želi da se spominje Ena. Ali jedino je i iskreno voleo tu Enu Popov. Iživljava se na devojkama, oči su mu bile crvene kao da bi zadavio Lunu. On (Enu) nikada neće moći da je prežali i nikada neće imati devojku poput nje.“

PREPORUKA:   GROZNO: Miljana Kulić za jedno većče spavala sa dvojicom a prethodno se uneredila u krevetu!

„Ja se izvinjavam Eni Popov u ime majke monstruma, što izgovara ovako gnusne laži i želim joj svu sreću u životu“ – poslao je poruku bivšoj devojci Miljković.

Miljana Kulić se iznervirala, pa su ušli u sukob i počeli da se vređaju.

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!