.

HIT izjava Miće zadrugara: Biću sahranjen u aleji zaslužnih građana Beograda! (SNIMAK)

BIĆU SAHRANJEN U ALEJI VELIKANA: Lepi Mića zadrugarima održao lekciju, pa ŠOKIRAO IZJAVOM! (VIDEO)

Posle ovoga su svi zaćutali!

Izvor: YouTube/Zadruga Official

Lepi Mića ima novu hit izjavu!

Naime, učesnik Zadruge glasao je za najuobraženijeg cimera u rijalitiju i svojim izlaganjem šokirao sve za crnim stolom.

On je urnisao operisane starlete, a onda i rekao „da će biti sahranjen u Aleji velikana“.

„Ja sam rođen u centru Sarajeva i ja mogu da kažem da sam ja tata za neke stvari! Došao sam u Beograd i živim u centru Beograda! Ja kada umrem biću sahranjen, za razliku od svih mojih predaka, koji su sahranjeni u Dobrom polju, ja ću biti sahranjen u Aleji velikana“, rekao je Mića, pa ponovo šokirao izjavom o svojoj smrti, a podsetimo da je nedavno rekao da predoseća da mu nije mnogo ostalo, što je tada izazvalo muk za stolom.

PREPORUKA:   Kija Kockar oplela po majci zbog njenog učešća u Zadruzi 4

„Ja mogu u ‘Zadruzi’ da budem uobražen više nego svi vi, sa pravom. Niste najpametniji, niste najjači, došli ste ovde da se prezentujete. Niko nas starije ne može staviti u taj koš i nalepiti nam tu etiketu. Sanja, nije uobražena, ona je sebe ovde spustila i ponizila, dozvolila je sebi da moli za ljubav. Dragana se uobrazila, to moram da primetim. Setite se ulazak Nataše Radan i Mine Vrbaški… Da li se sećate Maje Marinković pre dve godine? Nikada ne biste rekli da je to ista osoba. Sada mi liči na sestru Majkla Džeksona“, komentarisao je Mića.

PREPORUKA:   Prebogata Marija Bulat odlično zarađuje, u Zadrugu ušla da bi se lečila od bolesti!

„Kenan je osoba koja ni svojoj devojci ne dozvoljava da mu priđe. On drži svoju priču, nosi titulu sultana, šeta najlepšu devojku“, zaključio je Mića.

 

You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!