.

Hoće li uskoro Kristijan patosirati Bizu?! Tetovirani čovek iz Kruševca, samoprozvani DON, svim siilama se bori da na medijskom nebu dobije malo popularnosti!!!

KONAČNO ĆE SE ODIGRATI -HTEO JE BITKU SA KRISTIJANOM, A SAD ĆE JE I DOBITI?! Biza priznao kada ulazi u RIJALITI da se obračuna sa Golubovićem!

HTEO JE BITKU SA KRISTIJANOM, A SAD ĆE JE I DOBITI?! Biza priznao kada ulazi u RIJALITI da se obračuna sa Golubovićem!

Borba između jednog od najčuvenijih opasnih momaka sa beogradskog asfalta i rijaliti zvezde, Kristijana Golubovića, i Ivana Mitrovića Bize, jutjubera i kako sam sebe naziva – kruševačkog dona, dugo se očekuje i najavljuje.

Biza je odavno izazvao Kristijana na fer okršaj, koji je Golubović prihvatio još u vreme dok je bio na odsluženju zatvorske kazne, a prema Bizinim rečima, konkretan dogovor je najzad postignut, i ovaj meč konačno će se odigrati u „Zadruzi 4“, sredinom oktobra.

PREPORUKA:   Rijaliti kriminalac Kristijan Golubović priznao da krade nakit da bi imao novca za život!

foto: Printscreen

„Dogovor sa produkcijom je da se pored jezera u Imaginarijumu napravi ring većih proporcija za te potrebe, u kojem ćemo se nas dvojica boriti po MMA pravilima. Cilj je samo da se pokažu čojstvo i junaštvo. Biće to odmeravanje snaga dva najjača čoveka u Srbiji“, kaže Biza.

Biza ističe da između njega i Kristijana nema nikakvih privatnih problema i da bi cilj njihove tuče bilo samo pošteno odmeravanje snaga.

„Kristijan i ja nemamo nikakve lične zamerke i ni zbog čega se nismo zakačili. Na mom Jutjub kanalu može se videti snimak našeg susreta u kafani, koji se odigrao posle njegovog izlaska iz zatvora“, kaže Biza.

PREPORUKA:   UBICI Zvezdanu Slavniću pozlilo posle velikog nasilja koje je izvršio uživo pred kamerama, traži da ga izvedu iz Zadruge! (SNIMAK)

Biza poslednjih godina vodi svoj Jutjub kanal, na kojem objavljuje duhovite snimke, a što se tiče njegovog privatnog života, ističe bavljenje boksom i redovno vežbanje.

foto: Damir Dervišagić, Instagram

Kurir.rs/K.Đ/SrbijaDanas, Foto: Printscreen/Facebook, Dragana Udovičić

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!