.

Hoće li uskoro Kristijan patosirati Bizu?! Tetovirani čovek iz Kruševca, samoprozvani DON, svim siilama se bori da na medijskom nebu dobije malo popularnosti!!!

KONAČNO ĆE SE ODIGRATI -HTEO JE BITKU SA KRISTIJANOM, A SAD ĆE JE I DOBITI?! Biza priznao kada ulazi u RIJALITI da se obračuna sa Golubovićem!

HTEO JE BITKU SA KRISTIJANOM, A SAD ĆE JE I DOBITI?! Biza priznao kada ulazi u RIJALITI da se obračuna sa Golubovićem!

Borba između jednog od najčuvenijih opasnih momaka sa beogradskog asfalta i rijaliti zvezde, Kristijana Golubovića, i Ivana Mitrovića Bize, jutjubera i kako sam sebe naziva – kruševačkog dona, dugo se očekuje i najavljuje.

Biza je odavno izazvao Kristijana na fer okršaj, koji je Golubović prihvatio još u vreme dok je bio na odsluženju zatvorske kazne, a prema Bizinim rečima, konkretan dogovor je najzad postignut, i ovaj meč konačno će se odigrati u „Zadruzi 4“, sredinom oktobra.

PREPORUKA:   U Elitu se vratilo 4 starih učesnika, ostali takmičari žestoko kažnjeni!

foto: Printscreen

„Dogovor sa produkcijom je da se pored jezera u Imaginarijumu napravi ring većih proporcija za te potrebe, u kojem ćemo se nas dvojica boriti po MMA pravilima. Cilj je samo da se pokažu čojstvo i junaštvo. Biće to odmeravanje snaga dva najjača čoveka u Srbiji“, kaže Biza.

Biza ističe da između njega i Kristijana nema nikakvih privatnih problema i da bi cilj njihove tuče bilo samo pošteno odmeravanje snaga.

PREPORUKA:   Sita Ahmić, sestra trudne starlete Aneli Ahmić: Janjušovo dete će sama čuvati! (SNIMAK)

„Kristijan i ja nemamo nikakve lične zamerke i ni zbog čega se nismo zakačili. Na mom Jutjub kanalu može se videti snimak našeg susreta u kafani, koji se odigrao posle njegovog izlaska iz zatvora“, kaže Biza.

Biza poslednjih godina vodi svoj Jutjub kanal, na kojem objavljuje duhovite snimke, a što se tiče njegovog privatnog života, ističe bavljenje boksom i redovno vežbanje.

foto: Damir Dervišagić, Instagram

Kurir.rs/K.Đ/SrbijaDanas, Foto: Printscreen/Facebook, Dragana Udovičić

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!