.

Kristijan Golubović govorio o zdravoj ishrani, treniranju, i kako nebi napravio dete veštačkoj Staniji!

„IMAM 2.600 KOPČI NA TELU…“Kristijan Golubović otvorio dušu: Bivši robijaš izjavama šokirao čitavu javnos!

Kristijan Golubović

 Foto: Printscreen

Više od trećine života Kristijan Golubović proveo je po zatvorima, a novoj generaciji ili što bi on rekao „degeneraciji“ poznat je i kao učenik rijalitija. Prvo „Farme“, a sada „Zadruge“, a između je ponovo bio u zatvoru. O njegovim izjavama koje su na granici između gluposti i laži već godinama se priča, a ovog puta je otišao i korak dalje. Monogolog koji je održao pred cimerima u Šimanovcima, a koji je trajao bezmalo sat vremena, ispunio je biserima u koje čini se da i sam veruje.

– Sin mi se rodio sa 7,100 kilograma, bio je dugačak 63 centimetra, pa neću ja valjda nekoj Staniji da pravim dete. Daboda me tramvaj zgazio kao Duška dugouška ako bi mi ona rodila dete – poručio je Kristijan, da nije trepnuo, pa se osvrnuo na to da je danas većina žena stavila silikone i tako izmenila lični opis, a da je njegova Ivana potpuno prirodna.

– Njoj su jedino opale obrve, ali to nema veze, može da ih uradi. Ja ću, bre, da uzmem onu mašinu i da joj ih uradim, da joj istetoviram – gesikulirajući je dodao dok su ga cimeri gledali otvorenih usta.

PREPORUKA:   Majka Miljane Kulić, Marija, komentarisala Aneli Ahmić i starletu maju Marinković, bez dlake na jeziku!

Onda se bivši kriminalac osvrnuo na zdravu ishranu.

– Ja sam četiri meseca jeo samo picu kako bi izdržao ovo ovde sa vama, a ne školjke na koje sam navikao – rekao je dok je neko od ukućana prokomentarisao, više za sebe, da nije znao da se u zatvoru služe morski plodovi, a onda dodao:

Kristijan Golubović

 Foto: PinkTv/Printscreen

– Ja odem na Zlatibor i plaćam medveđu paštetu 300 evra kilogram i to jedem da ne bih jeo gluposti.

Kristijan kaže da će brzo vratiti vitku figuru nakon što se vrati treninzima, poput onih koje je imao u ćeliji.

– 100 serija po 25 sklekova i to je naučna fantazija – verovatno je mislio fantastika, a ovih 2.500 sklekova zvuči baš tako.

Bez imalo blama, Golubović je priznao i da sada nije sa ove strane zakona.

– Ja jesam kriminalac bio, mada možda i sada nešto petljam.

Zadrugar sa najdebljim dosijeom se po ko zna koji put prisetio vremena kada se družio sa ljudima sa one strane zakona, pa kako kaže, više puta bio ranjavan.

PREPORUKA:   Jelena Krunić, influenserka, pokušala samoubistvokada je momak prevario!

– Ja imam 2.600 kopči po sebi, razne metkove i gelere po telu – tvrdi Golubović dok u Beloj kući vlada tišina. Od šoka Zadrugari ne govore ništa, tek se po koji put uključi Marija Kulić da mu kaže da priča gluposti.

Aleksandar Kristijan Golubović

Foto: E-Stock Miloš Rafailović

– Ja se ježim od svog stida – nekako je sklopio ovu rečenicu Kristijan, koju teško da bi mogao da ponovi ali i da objasni smisao, ali ne zato što je bio zatvoru, nego zato što je u pobedu Stanije Dobrojević, kako tvrdi, uložio 12.300 evra kako bi došla do prvog mesta.

– Crvena armija mojih momaka je krenula iz Rusije, njih 70 da šalju poruke. Blato sam stavio na obraz zbog nje, a pokrio sam to akrilik farbom, tu istinu da sam trebao Medenicu (Jasminu Medenicu koja je takođe bila na „Farmi“) da podržim.

Ovo je samo deo njegovih bisera koje je uspeo da izgovori u sat vremena, a koji je pomno pratio višemilionski auditorijum.

Both comments and pings are currently closed.

Comments are closed.

Designed for canvas art in Collaboration with Top radio stations and corporate offices and motivational quotes
error: Content is protected !!